keto_danny's Logboek, 08 mei 20

Keto lunch:
Frambozen cheesecake!
Belachelijk lekker, niet normaal meer😋

Bekijk Dieet Kalender, 08 mei 2020:
1210 kcal Vet: 96,96g | Eiwit: 59,03g | Kolhy: 16,70g.   Ontbijt: Dolce Gusto Lungo. Lunch: Limoensap, Alesto Amandelen, AH Doosjevol Frambozen, Teisseire Zwarte Bes & Cranberry Siroop, Milbona Yoghurt Griekse Stijl, AH Zuivelspread Naturel, Melkan Roomboter Ongezouten, Slagroom. Diner: Plus Uitgebakken Ontbijtspek, AH Geraspte Mozzarella 40+, AH Ei, Heinz Ketchup 0% zonder Toegevoegde Suikers en Zout, Zaanse Mayonaise, AH Verse Kipburger Naturel. Snacks/Andere: Dolce Gusto Lungo, Fanta Lemon Zero. meer...

47 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Frambozen cheesecake: -125 gram Griekse yoghurt -30 ml slagroom -20 gram roomkaas -1el limoen sap -50 gram (diepvries) frambozen -15 gram teisseire aardbei/framboos -10 gram erythritol bruine suiker. -10 gram roomboter. -30 gram amandelen. -2 velletjes gelatine. Bodem: Doe de amandelen in een hakmolen. En de roomboter in de magnetron. Meng de gehakte amandelen met de gesmolten roomboter, een snufje zout, en de bruine erythritol. En vul de bodem van je mini taart vorm met dit mengsel, druk goed aan, en zet in de koelkast. Vulling: Doe 2 velletjes gelatine in een kommetje met koud water, en laat wellen. Meng de Griekse yoghurt, slagroom, roomkaas. Verwarm limoen sap, en limonade in een pannetje, smelt daar de 2 velletjes gelatine in. Laat het 5 minuten afkoelen, en meng het dan door het yoghurt mengsel. Giet het in de vorm, en doe de (bevroren) frambozen er bovenop, schud het er een beetje in. En zet het terug in de koelkast. Laat opstijven. Eet smakelijk! 
08 mei 20 door lid: keto_danny
Ziet er super lekker uit 
08 mei 20 door lid: Mriesen
Geloof mij, dat was het ook😊 
08 mei 20 door lid: keto_danny
Ziet er geweldig uit. Wat voor roomkaas is het? Magere op basis van karnemelk of een andere? En waar kun je die erythriol bruine suiker kopen? Thanks.  
08 mei 20 door lid: Desireetje123
Ik gebruik altijd volvette zuivelspread. Met keto eet je niks mager, het moet júist vet zijn. Je kunt ook gewoon erythritol gebruiken. En anders moet je even googlen. Ik koop het altijd alleen in de aanbieding. Ik vind het anders veel te duur 
08 mei 20 door lid: keto_danny
Oooooo dit ziet er lekker uit zeg 😭😍😍😍 
08 mei 20 door lid: amfibische
Ik Ben Verliefd! 
08 mei 20 door lid: suzannevdv
Hihi 
08 mei 20 door lid: keto_danny
🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 
08 mei 20 door lid: annemiek rembil
Ziet er echt verrukkelijk uit!!!! Ik zou wel een puntje lusten! Maar ik vraag me wel af...zijn dat niet enorm veel calorieën? 
08 mei 20 door lid: kathkatharina
Dat vind je vast een enorme straf 😏😜 
08 mei 20 door lid: csiersma
Het is een mini taartje. 604 calorieën voor het hele taartje😊 En het is zeker geen straf! Volgende week maak ik deze weer. 
08 mei 20 door lid: keto_danny
Can you send the recepie please  
12 mei 20 door lid: mozhdeh.hashemi999
Look below, is already there 
12 mei 20 door lid: keto_danny

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


keto_danny's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.