Winanda!'s Logboek, 13 mrt 20

Ben ik echt de enige die dat hele corona-hamsteren overdreven vind...? 😒😑😐

Bekijk Dieet Kalender, 13 maart 2020:
2082 kcal Vet: 58,21g | Eiwit: 190,85g | Kolhy: 181,38g.   Ontbijt: AH Bio Havermout, Jumbo Biologische Magere Melk, Jumbo Magere Franse Kwark, Lidl Nederlandse Scharreleieren, Fair Trade Cacaopoeder, Vernieuwd, AH Kaneel, Water, AH Grove Havermout. Lunch: Jumbo Magere Franse Kwark, Milner Jong Belegen 20+, Statesman Tonijnstukken in Water, Lidl Nederlandse Scharreleieren, de Breabakker Fries Roggebrood, Aldi Extra Volkorenbrood, Minder Zout, Lidl Avocado, Lidl Nederlandse Scharreleieren, Lidl Nederlandse Scharreleieren. Diner: Aardappelen (zonder Schil, met Zout, Gekookt), Belbake Breadcrumb, Lidl Verse Pangasiusfilet Naturel, Verse Sperziebonen, Den Eelder Boeren Karnemelk, Jumbo Broccoli. Snacks/Andere: AH Hazelnoten, Holland&Barret Zonnebloempitten, AH Winterpeen, AH Komkommer, Culinea Kipfilet, Diepvries, Smaakt Speltwafels, AH Kaneel, Fair Trade Cacaopoeder, Vernieuwd, Jumbo Magere Franse Kwark. meer...

19 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 68
Reacties 
nope.... ik denk er het zelfde over. 
13 mrt 20 door lid: dame0165
Niet de enige, ik doe er ook niet aan mee, het lijkt angstzaaien om me heen, alle schappen leeg 😳 
13 mrt 20 door lid: Bianca5670
Echt bizar. Kom net bij de jumbo vandaan; karren vol en alle kassa’s open😳🤷🏻‍♀️ 
13 mrt 20 door lid: MiirjamO
Erg toch? Ik doe er ook niet aan mee.. als het echt nodig is en ik straks zonder eten zit, heb ik gelukkig nog vet genoeg om een paar maanden op te teren. 😂 
13 mrt 20 door lid: *Healthy-and-happy*
Nope zeker niet de enige. Deze paniek is veel gevaarlijker dan het virus zelf.. 
13 mrt 20 door lid: AviaMar
Nee hoor zeker niet. Ik werk in de zorg en mag gelukkig als ik verkouden wordt gewoon gaan werken 🤣 
13 mrt 20 door lid: Ingrid jansen1971
Ik heb ook net boodschappen gedaan bij de Lidl.... Ook alle kassa's open en de hele winkel vol met winkelwagens en onrustige mensen. Veel schappen ook leeg inderdaad, naar 1 voordeel is wel: waarschijnlijk is er volgende week niemand die boodschappen gaat doen; dan kan ik lekker mijn spulletjes weer halen😎😜 
13 mrt 20 door lid: Winanda!
Je wordt min of meer gedwongen. Als bijna iedereen het doet, dan moet je wel. Zelf heb ik extra ingeslagen , omdat we 1 week minimaal binnen moesten blijven. Omdat mijn man ziek is. Dus ja, dan moet t wel. Dus niet omdat het op is , maar omdat wij zelf niet kunnen.  
13 mrt 20 door lid: annemiek rembil
Als je huisgenoot bent van een ziek persoon (zonder gediagnositiceerde Corona) mocht je tot nu toe gewoon boodschappen doen. Alleen als je zelf ook symptomen had, dan niet. 
13 mrt 20 door lid: Tijmpje
Ik maak me er niet druk om. Beste manier om hier mee om te gaan is: Gezond verstand gebruiken en geen stress erover hebben, en al zeker geen paniek zaaien. Die paniek is er al veel te veel en is véél erger dan de kwaal zelf (áls je het al krijgt).  
13 mrt 20 door lid: Tijmpje
Lekker laten bezorgen, geen contact met anderen 
13 mrt 20 door lid: jeanet.kooistra
Ik moet vanmiddag nog boodschappen doen, ik zie wel waar het op uit draait. Creativiteit o.a. in oplossingen bedenken heb ik gelukkig geen gebrek aan dus dat zal voor mij het probleem niet zijn. En verder: rustig blijven ademhalen en roeien met de riemen die ik heb. Gewoon een leuke uitdaging. 
13 mrt 20 door lid: Tijmpje
Ik werk in de zorg met demente ouderen. Of ik nu wil of niet, ik MOET gaan werken. Weinig mensen staan er bij stil dat wij uiterst kwetsbaar zijn en ons salaris is zeer betreurenswaardig. 
13 mrt 20 door lid: slanke Plom
Ik vind het ook overdreven. 😝 
13 mrt 20 door lid: Heisenberg201
Ik vind het echt belachelijk.... Door deze onzin kan ik geen boodschappen doen 
13 mrt 20 door lid: wess020
Waarom niet wess? 
13 mrt 20 door lid: annemiek rembil
er gaat een filmpje op dumpert rond over een voorval in België, daar slaan ze mekaar zowat de hersens in voor een rol 💩papier. 
13 mrt 20 door lid: dame0165
Ook in Australië, in Ierland zijn er winkels leeg. In Italië gesloten. Ik snap dat mensen dit voor willen zijn. Zelfs babyvoeding was niet in de winkel in Nederland.  
13 mrt 20 door lid: annemiek rembil
Is toch niet normaal dat mensen zo in paniek raken, wat heb je eraan? Paracetamol is nergens meer te krijgen, ik met mijn naïeve hoofd wilde een doosje halen omdat de mijne op waren en bij de action zijn de schappen handzeep leeg 😂😂😂 als het echt zo erg wordt dan pak ik wel afwasmiddel om mijn handen te wassen, heel het land is gek geworden!  
13 mrt 20 door lid: Bianca5670
laat maar hamsteren. kan ik minder kopen dus minder kans op zondigen ;-)  
13 mrt 20 door lid: ghoope

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Winanda!'s Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.