Theopipo's Logboek, 30 jan 20

dag 10: 😥 ik merk dat ik het moeilijk vind om eerlijk te zijn. Ik weet niet waar ik last van heb, maar normaal heb ik nooit vreetbuien. Echt in al die anderhalf jaar dat ik ben afgevallen ging het volgens mij niet zo slecht.. diepe inzinking dus. Vandaag lagen de koekjes en chips nog onder mn stoel in de auto van gisteren, kwas van plan om het weg te geven maar had er niet meer aan gedacht. Toen was ik vanmiddag heel druk, dus mn cup soupje overgeslagen, wel even 2 broodjes gegeten en mn water (wat juist vult) niet opgedronken. Toen was ik langer van huis dan de bedoeling was en ik kreeg trek en had dus niets bij me. 1 koekje, vooruit nog 1 en nog 1.... en later dacht ik ik heb ook nog chips en ik ben nu al slecht bezig. Hups 2 zakjes nogal liefst.. Het gekke is ook dat ik heel veel trek heb ineens. Want mn avondeten kon ik ook gewoon nog op. Morgen moet ik van mezelf verplicht mn flesjes water opdrinken. Dat herinnert mij altijd aan gezond eten en het vult. En even iets gezonds meenemen, altijd iets bij me hebben voor echte trek. Ik zit ook niet echt lekker in mn vel van de week, net ongesteld geweest ook en ik ben best druk. Maar goed zulke tijden heb ik vaker gehad en dan ging het wel goed. Elke dag begin ik met de beste voornemens maar steeds verpest ik het weer... misschien moet ik mezelf maar ergens mee belonen of straffen...

18 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Misschien heel stom dat ik dit zeg/hier aan denk.. maar je bent niet 🤰? 
29 jan 20 door lid: *Healthy-and-happy*
Haha nee. Ik ben ook net ongesteld geweest he. En ik ben christelijk en voor het trouwen doen we het daarom niet... dus dat zou heeeel gek zijn 😀😜 
29 jan 20 door lid: Theopipo
Wat rot voor je, maar gelukkig is het tijdelijk ;) Altijd gaan voor belonen, nooit voor straffen hoor, wees lief voor jezelf! 
30 jan 20 door lid: sweekee
Helpt het ook niet dat je het in moet vullen wat je eet? Ik heb (tijdelijk) een coach en ik vind het vervelend als ik in moet vullen dat ik chips heb gegeten.  
30 jan 20 door lid: Heisenberg201
Bij veel eten doe ik straftraining. Langer cardio. Bij rot voelen doe ik wel belonen, maar probeer zo gezond mogelijk. En ja, soms lukt het gewoon echt niet. 😉😊 
30 jan 20 door lid: Heisenberg201
Discipline is niet permanent. Vooral niet in blijven hangen, snel vergeten en vrolijk weer verder gaan. Met de volgende keer idd een gezond tussendoortje op zak! 
30 jan 20 door lid: Chantal1980
Ja vreselijk hè... ik snap het zo goed.. ook een vreetbui gister. Toen van mezelf een uur sporten en geen lekker avond maaltje, want je moet toch echt zelf op de blaren zitten. En ik straf me dan door weinig tot niets als avond eten. 
30 jan 20 door lid: wendyenangel
Wat klinkt dat allemaal akelig, overstraffen en discipline. Wees lief voor jezelf💕 
30 jan 20 door lid: Laurierdrop
Misschien juist de spanning van het trouwen? IK las gisteren dat ons brein zich maar op 1 ding kan focussen. Ook denk ik dat het na een lange tijd soms ff moeilijk is, gewoon dieetmoe dus. Of omdat het eerst makkelijk ging, dat je dan denkt het is er toch weer zo af. Of omdat er gezegd is dat je niet mag aankomen? Kan allemaal. Succes iig. 
30 jan 20 door lid: annemiek rembil
@Heisenberg: ja invullen helpt wel. Ik vul alles wat ik niet moest eten hier in. Eerst appte ik dat elke dag met een vriendin maar zij wilde dat niet meer.  
30 jan 20 door lid: Theopipo
@annemiek, jij zegt wel allemaal dingen die kloppen ja. Ik ben druk met van alles en nog wat dus heel bewust eten doe ik ff niet. En ik ben idd al veel afgevallen en juist dat laatste beetje dan word je gemakzuchtig. En misschien een beetje dieet moe. Niet dat ik altijd heel streng was hoor, juist een manier die ik lang kon volhouden. Ik heb het idee dat als ik me ergens te veel op focus zo van: niet snoepen niet snoepen, dan ga ik er juist aan denken en dan doe ik het juist. Ik heb het al die tijd vol kunnen houden juist door bewust lekkere momentjes te doen en goed na te denken wat ik in mn mond stop en daardoor genoot ik er juist extra van. Dus zo moet ik het eigenlijk door doen... 
30 jan 20 door lid: Theopipo
Maar al met al door jullie reacties die vandaag zo binnenkwamen heb ik me heel goed kunnen houden met gezonde druiven bij me toen ik uit school kwam.  
30 jan 20 door lid: Theopipo
Goed zo 👍 
30 jan 20 door lid: annemiek rembil
Oh super! Dat is al een extra motivatie als het helpt.  
30 jan 20 door lid: Heisenberg201

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Theopipo's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.