Hawkey4077's Logboek, 13 jan 20

Vorige week de hele week scherp aan de wind gezeild, helaas leverde dat maar 1 ons gewicht verlies op. Gisteren één dag een beetje uitgeschoten en dat leverde gelijk 8 ons gewichts toename op. Had liever dat het andersom zou werken:-)
Geeft niet, de omslag na de het disaster van December is te zien en die ene uitschieter van gisteren is ook snel weer weggewerkt. Ik zit in ieder geval nog in de juiste flow om een definitieve aanval op de 80 kg mijlpaal te doen.
93 kg Tot nu toe verloren: 0 kg.    Nog te gaan: 13 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.

Bekijk Dieet Kalender, 13 januari 2020:
843 kcal Vet: 47,19g | Eiwit: 59,36g | Kolhy: 44,29g.   Ontbijt: AH Tartaar, Croissant. Lunch: AH Groene Salade Tomaat-Komkommer. Diner: Gebakken Ei, AH Biefstukreepjes, Bloemkoolrijst. Snacks/Andere: Bifi Bifi. meer...
Gewichtstoename van 4,2 kg per week

13 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Je geeft een mooi voorbeeld van een korte termijn jojo... (Ik doe zelf aan langere termijn jojo, maandenlang veel afvallen en dan weer maandenlang veel aankomen, jij doet dat in weken... :) Pas je wel een beetje op, want ondanks de jojo-bewegingen is je gewicht ondertussen toch wel behoorlijk gestegen, sinds november of zo....  
13 jan 20 door lid: Nebulas
@Nebulas, klopt helemaal, het gewicht jojo't, maar het jojo't wel naar boven en dat is zeker niet de bedoeling. Touwtjes strak aangetrokken en op terug naar de eerste mijlpaal op 90 kg. 
14 jan 20 door lid: Hawkey4077
:) 
14 jan 20 door lid: Nebulas

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.