arnaudspan's Logboek, 07 nov 19

Gisteren nog even wezen shoppen met de scoupy app en alles is weer goedgekeurd. Ik heb 25 euro betaald en 15 euro terug gekregen van scoupy dus uiteindelijk maar 10 euro betaald voor dit alles, das leuk boodschappen doen. wie gebruikt die app ook?

Bekijk Dieet Kalender, 07 november 2019:
3503 kcal Vet: 113,48g | Eiwit: 210,30g | Kolhy: 393,84g.   Ontbijt: Belbake Hazelnuts Chopped & Roasted, Belbake Rozijnen (Raisins), Kipster Kipster Gehaktbal, Crownfield Fijne Havervlokken, Cherrytomaten, Lidl Smeerkaas 20+, Lidl Fijn Volkorenbrood, Alesto Nuts & Fruit, Milbona Natural Made From Soya. Lunch: Alesto Dried Dates, Freshona Passata Di Pomodoro, Freshona Linzen, AH Rundergehakt, Ananas (in Siroop, uit Blik, Vloeistof en Vaste Stof), Broccoli, Bloemkool. Diner: 1001 Delights Dried Figs, Freshona Hollandse Bruine Bonen, AH Hamblokjes, Kalkoenvlees, Saladinettes Macaroni Spaghetti Groente, Lidl Magere Franse Kwark. Snacks/Andere: Appel, Banaan, Napoleon Dropkogel, Milbona Koffiemelk. meer...

14 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Oh wat grappig dat Ken ik niet wat is dat? 
07 nov 19 door lid: AviaMar
Dit is een app waarbij je kunt aangeven welke merken van producten uit de supermarkt je wilt proberen en dan koop je ze en krijg je je geld of een deel daarvan terug. Werkt super makkelijk je koop een actie product scant de bon en als het goedgekeurd wordt heb je binnen 48 uur je geld op je rekening.  
07 nov 19 door lid: arnaudspan
Ik was 10 euro goedkoper uitgeweest 🤭 
07 nov 19 door lid: HellRaver
Grappig hoor Arnaud, merk producten zijn natuurlijk meestal wel wat duurder over het algemeen. Wat bedoel je hellraver? Had je exact dezelfde boodschappen? Hehe  
07 nov 19 door lid: AviaMar
En je kan punten sparen door je bonnen te scannen.  
07 nov 19 door lid: Tijmpje
ik gebruik hem ook, de gratis producten probeer ik als ze me aanstaan. de bij betaalde dingen haal ik zelde vaak zijn ze niet heel erg boeiend. soms is het iets dat ik wel lekker vind maar vaak goedkoper merk variant haal. soms doe ik dan eens "luxe" 
07 nov 19 door lid: jonine .
Neuh had alles laten liggen 🤭🤭 
07 nov 19 door lid: HellRaver
Ik ga ff kiken! 
07 nov 19 door lid: Almendruzca
Hellraver 🤣🤣🤣🤣 je bedoelt dan had je €25 bespaard! 😜🤪 
07 nov 19 door lid: AviaMar
Vaak koop ik dit soort dingen ook niet maar goed het is wel prima voor de visite, en je bent natuurlijk niks verplicht als je de app hebt. 
07 nov 19 door lid: arnaudspan
Ik snap ‘m hoor. Zit zo Avia: Arnoud had 10 euro betaald voor alles, Hellraver zou alles laten liggen en is daarom dus 10 euro goedkoper uit als Arnoud!😂😂 maar wat jij zegt klopt ook hoor. Haha 
07 nov 19 door lid: Dappere-Dodo
Ja ik snapte hem ook hoor Inge ;-). Arnaud je hebt helemaal gelijk, als je al van plan was het te kopen werkt het prima. Voor mensen die een “gat in de hand hebben” kan het best tricky zijn. Die lezen korting en zijn blij en kopen dingen niet omdat ze het nodig hadden maar omdat het goedkoper is... ken je dat? Arnaud Jouw visite boft met je.. eet je het zelf helemaal niet dan?  
07 nov 19 door lid: AviaMar
Ik gebruik ook scoupy. Alleen brengt die app me wel in de verleiding om verkeerde dingen in huis te halen🙈🙈 
07 nov 19 door lid: Veronique8492
Ik gebruik Scoupy dus ook, als ik het niet vergeet. Echter van die extra producten koop ik bijna nooit iets. Heeft te maken met mijn eigen afkeur betreffende gefabriceerde producten. 
07 nov 19 door lid: Tijmpje
Jazeker eet en drink ik het zelf ook maar het is gewoon fijn om de visite wat anders als water, koffie of thee aan te bieden. De smint en mentos zijn voor in de auto het snoep gaat in de pot en vul ik ook gewoon in in FatSecret netzo als de andere dingen. 
07 nov 19 door lid: arnaudspan
oh ik dacht de visite krijgt de mentos en snoepjes aangeboden 🤭  
07 nov 19 door lid: AviaMar

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


arnaudspan's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.