Suzepluus's Logboek, 26 sep 19

Vanmorgen weer vroeg op voor de ochtenddienst.
Bah, gewoon donker nog.
Twee crackers met appelstroop en een schaaltje sojagurt met psylliumvezels en Berry Blaster.
Schaaltje mitafientjes en mineralen erbij. Ik slik en snuif levenslang medicatie, waardoor de opname beperkt is, dus slik ik het een en ander bij.
Ook las ik bij Rieneke Dijkstra (?heet ze zo?) over supplementen bij overgang, wat wel en wat juist niet. Dat doe ik nu ongeveer 2 maanden en mag nu wel met zekerheid zeggen, dat het echt helpt. Vrijwel geen (heftige) opvliegers meer, ook 's nachts minder. Oa Visolie omega 3, levertraan, Q10, B en D3. En de ontstekingsremmers als Kurkuma, gember en kaneel juist laten staan. Die zijn nl verwarmend en werken ook op je hormoonthermostaat. Ik mag nl geen risico middelen die bij Overgangsklachten worden gegeven gebruiken. Maar dit werkt.
Nectarine en een ei mee voor tussendoor.
De lunch bestond uit een Krentenbol. Dacht dat het Volkoren broodjes waren, maar toen ik ze uit de fryer haalde bleken het krentenbollen. Dus ietwat aangepast. Ipv volkoren bol met geitenkaas en rauwkost, een krentenbol met kaas en pruimen.
Vanmiddag toch om de boodschappen gegaan. Heb er 2 invaldiensten bij gekregen. Mag nu werken t/m volgende week vrijdag. Dan heb ik in elk geval t/m dinsdag naar het menu aan ingrediënten.
Vanavond Pittige Boontjes, met kip en krieltjes. Lekker.. pittig.. ja...
Nog steeds geen poezemoes... 😿
Lekker relaxen met een boek en een pot thee.

Bekijk Dieet Kalender, 26 september 2019:
1352 kcal Vet: 42,89g | Eiwit: 72,10g | Kolhy: 174,42g.   Ontbijt: Rinse Appelstroop Appelstroop (10g), Amiset Berry Blaster, De Tuinen Psyllium Vezels, Alpro Soya Yoghurt, Van Vlegelaar Luxe Crackers Meergranen, Leidingwater, Thee. Lunch: Milsani Roomboter, Milbona Jong Belegen 48+ Kaas, Krentenbol, Pruimen, Thee. Diner: Gedroogde Hele Sesamzaadjes, Kania Sambal Oelek, Kania Ketjap Manis, Plus Krieltjes Naturel, Sperziebonen, Kipfilet (Gekookt, Gebakken), Knoflook, Uien. Snacks/Andere: Nectarines, Gekookt Ei, Koffie met Melk, Thee. meer...
2197 kcal Activiteit: Rusten - 18 uren, Slapen - 6 uren. meer...

13 Ondersteuners    Ondersteun   


     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Suzepluus's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.