Salmaaaaa's Logboek, 25 sep 19

Vandaag gebeld door Human Concern om een intake in te plannen, 3 en 4 oktober 😱 stress slaat meteen toe en ik krijg al gelijk de neiging om de komende week helemaal niks meer te eten. Ben te bang dat ze me gaan dwingen dingen te doen die ik niet wil, dus dat ik daarom nu het nog kan nog zoveel mogelijk moet zien te verliezen. Altijd met eten en wegen bezig zijn is zo vermoeiend, maar het blijft zo moeilijk om het los te laten....😔

Bekijk Dieet Kalender, 25 september 2019:
670 kcal Vet: 25,69g | Eiwit: 36,65g | Kolhy: 73,17g.   Ontbijt: Nescafé Cappuccino. Lunch: Aardappelen (zonder Schil, met Zout, Gekookt), Jumbo Riblappen, AH Rode Kool met Appel. Diner: Jumbo Stracciatella Yoghurt, Aardbeien. Snacks/Andere: Gouda of Edammer, Nescafé Cappuccino. meer...

25 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 26
Reacties 
Heb je de website van Mieke Kosters, skinnymind wel eens bekeken? Keuzes maken daar gaat het om en dan mag en kun je alles eten! 
25 sep 19 door lid: Birrie1
Heb je de geschiedenis van Salmaaaaa wel eens bekeken? 😉 
25 sep 19 door lid: NB56
Birrie, dat is niet behulpzaam, je moet echt even de geschiedenis van mensen lezen, niet iedereen is hier om af te vallen! Salma, hopelijk kan je het gevecht met eten met hulp wat meer loslaten! 
25 sep 19 door lid: CorineJN
Je mag mij altijd een berichtje sturen!! Ik ben zelf deze strijd ook aangegaan... 
26 sep 19 door lid: femke.nauta345
Lieverd wat dapper!!! HC heb ik heel veel aan gehad. Ze zijn daar hartsikke lief, goed en fijn! Je mag me altijd een berichtje sturen als je behoefte er is. De strijd is ontzettend zwaar, dat weet ik. Maar jij kan dit overwinnen! Ik heb vertrouwen in je! 
26 sep 19 door lid: Muisje93
Lief van jou muisje♥️. Geldt ook voor jou 💓 
26 sep 19 door lid: annemiek rembil
wauw wat fijn! ik ben ook gebeld door HC afgelopen maandag maar mn verzekering vergoed t niet.... dus of ik moet wachten tot t nieuwe jaar zodat de verzekering omgezet kan worden of moest t zelf betalen dat word EM niet.... ik baal zo.... Tus knap van je ga de strijd aan je leven is te mooi door een eetstoornis te bepalen wees open en eerlijk zo help je je zelf t beste♡ 
26 sep 19 door lid: mij88
Annemiek jij hebt gelijk. Ik probeer uit te zoeken waar het wel hoort. Ik ga naar een Ayurvedische boeddhistische therapeut. Hij heeft mij dit advies gegeven. De westerse medische wereld gelooft hier niet in. De dingen die ik niet meer mag eten zijn voeding voor de myomen en daarom bleven ze groeien.  
26 sep 19 door lid: wendycarty
Wat fijn dat je hulp kan krijgen!! Denk alsjeblieft om jezelf, het gaat er daar niet alleen om hoe veel/weinig je weegt, ze willen jou ook mentaal sterk maken! Probeer alvast te vechten!! 
26 sep 19 door lid: lisaraaphorst
Volhouden. Het gaat goed komen.  
26 sep 19 door lid: wendycarty
Dankjewel muisje, ik zie er wel erg tegenop, ook omdat ik niet weet wat me te wachten staat, dus fijn om te horen dat jij goede ervaringen hebt. Bedankt voor je lieve woordjes🥰 
26 sep 19 door lid: Salmaaaaa
Wat vervelend mij88!! Ik heb nog niets gehoord over de vergoeding, maar ben sowieso niet in staat om het zelf te betalen, dus ben benieuwd hoe dat met mijn verzekering zit. Dankjewel voor je lieve woorden. Eerlijk zijn blijft lastiger, ook omdat ik in m’n eigen gekke gedachten ga geloven en mezelf soms zelfs voor de gek kan houden. 
26 sep 19 door lid: Salmaaaaa
Fijn dat jullie allemaal zo lief zijn 🥰 
26 sep 19 door lid: Salmaaaaa
Lieve Salma als ik je ergens gerust kan stellen over de behandeling en/of de intake dan mag je me berichten he. Take care! 
26 sep 19 door lid: Muisje93
Heel veel sterkte salma. Geloof in jezelf. 
27 sep 19 door lid: smr47
Sterkte hoor, idd in jezelf geloven. 
27 sep 19 door lid: AviaMar
Dankjulliewel! Ik zal proberen m’n best te doen 
27 sep 19 door lid: Salmaaaaa
Ik hoop dat het goed ging voor je 🌹 
27 sep 19 door lid: annemiek rembil
Zet m op🍀 
27 sep 19 door lid: Laurierdrop
Muisje, ik zou je heel graag een berichtje willen sturen, om te horen over je ervaringen bij HC, alleen ben ik er nog steeds niet achter hoe ik dat moet doen. Kan alleen zelf berichten plaatsten die voor iedereen zichtbaar zijn.... Ik loop m nogal te stressen over wat me te wachten staat. Ik lees bijvoorbeeld dat ze heel streng zijn met eetlijsten en de behandeling na 4 weken al staken als ze vinden dat je niet goed genoeg aankomt. Dit zijn dingen waar ik absoluut niet op zit te wachten en omdat ik sowieso nogal tegen de gesprekken op zie, vind ik het wel fijn om van je te horen hoe het bij jou liep. Bedankt voor je steun! 
01 okt 19 door lid: Salmaaaaa

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Salmaaaaa's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.