MiirjamO's Logboek, 19 sep 19

Wie heeft er ervaring met Project Gezond?

Bekijk Dieet Kalender, 19 september 2019:
1188 kcal Vet: 41,80g | Eiwit: 97,54g | Kolhy: 101,45g.   Ontbijt: Alesto Amandelen, Jumbo Griekse Yoghurt 0,1%, Jumbo Hagelslag Puur. Lunch: Wasa Cracker Lichtgewicht, Zwagerman Kipfilet Naturel. Diner: Knorr Kip Siam, Bosui of Lenteui, Perfekt Cashewnoten Ongezouten , Kipfilet*, AH Bloemkool Rijst. Snacks/Andere: Nestlé Kvarg Stracciatella, Hero B'tween Free Chocolade, Galia Meloen. meer...

7 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik ben bezig met ProjectGezond sinds aug 2018. En doe het nog steeds. De 1ste maanden viel ik goed af tot kerst 2018. Daarna kwam de klad er een beetje in, her en der wat pech en ongemak. Blijf er wel mee bezig , vind het leuk, vind het lekker, kook graag, probeer graag wat uit, andere manier van... Afvallen lukt me helemaal niet meer. Maar dat ligt meer aan mij dan aan PG. Ben je lid van de/een (besloten) FB groep van PG? Of heb je alleen een boek?  
21 sep 19 door lid: Suzepluus
Ik doe ook PG. Heb de twee boeken. Nu volg ik het niet strikt meer, omdat ik vind dat ik op gewicht ben. Maar het is wel een goede leidraad, daarom volg ik de menu's nog. Lekker en afwisselend eten! 
21 sep 19 door lid: Chantal N.
Ik ben net het eerste boek van PG bezig. In 4 weken ruim 3 kg eraf. Tevreden over. Ik vind de menu's gevarieerd, niet moeilijk, goed te doen. In de weekenden laat ik het wat meer los, maar doordeweeks houd ik me er strict aan. Ik eet nu meer dan dat ik voor PG deed, maar toen kreeg ik stilstand en nu met PG val ik weer af.  
21 sep 19 door lid: @fvallen2019
Goed om te horen! Ik ga morgen starten. Het koste me ff wat gedoe om alles uit te pluizen, en sommige producten snap ik niet helemaal(notenreep, pindacrunchkoekje?)... Verder ben ik benieuwd, ik moet nog zo’n 7-10 kilo. Heb nu alleen nog het boek maar de facebookpagina is een goed idee; bedankt!  
22 sep 19 door lid: MiirjamO
Die repen haal ik altijd van Zonnatura. Zijn vaak bij de Kruidvat in de aanbieding. Misschien hebben ze er ook wel een recept van op de site of in het boek.  
22 sep 19 door lid: Chantal N.
Oke ik zal eens kijken👍🏻 
23 sep 19 door lid: MiirjamO
Succes!  
23 sep 19 door lid: Chantal N.
Ken het niet wat is het? 
25 sep 19 door lid: AviaMar

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


MiirjamO's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.