Hawkey4077's Logboek, 02 aug 19

Off-topic bericht voor de filmliefebbers onder ons.
Gisteren voor het eerst een film gezien met Johny Depp in de hoofdrol die ik kon waarderen. Ik heb nooit erg veel waardering voor Depp kunnen opbrengen in de vele rollen van uitbundige en over-de-top karakters die hij vertolkte, maar deze was compleet anders.
Film heet "Richard says goodbye" en gaat over een professor Engelse literatuur die te horen krijgt dat hij terminaal ziek is. Nadat het feit bij hem ingezonken is en hij het geaccepteed heeft gaan (bijna) alle remmen bij hem los en doet hij alleen nog maar waar hij zelf zin in heeft. Zijn aparte en onderkoelde gevoel voor humor en het feit het geen platte commedy of slapstick wordt maakte dit een prima film. Gelukkig met 90 minuten ook niet zo eindeloos lang, zoals soms de nieuwe trend wel eens lijkt te zijn.

Bekijk Dieet Kalender, 02 augustus 2019:
228 kcal Vet: 8,30g | Eiwit: 6,80g | Kolhy: 32,20g.   Ontbijt: McDonald's Side Salad. Lunch: Unox Tomatensoep met Gehaktballetjes. meer...
2124 kcal Activiteit: Wandelen (Langzaam) - 3 km/h - 48 minuten, Rusten - 15 uren en 12 minuten, Slapen - 8 uren. meer...

7 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ja ok, goede tip al ben ik niet zo'n filmkijker. Ik kijk graag naar films waar de spelers goed in acteren in de zin van vertolking van een rol, de mimiek vooral. Mijn favoriete film is daarvoor "No Country for old Man". En dan speciaal het acteerwerk van Javier Bardem. Zijn mimiek of beter het ontbreken ervan is fabuleus. 
02 aug 19 door lid: boobyfrog
klinkt tof!  
02 aug 19 door lid: fitlifegoals

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.