letsdoitnow2018's Logboek, 17 jun 19

Vraag van collega vandaag: "ligt het nou aan mij, of ben jij nou zo dun geworden?" Een ander: "echt mooi dit,maar ik maak me zorgen, echt ongezond als je nog dunner wordt"
Ik ben echt flabbergasted dat men mij dun vindt?!?Ben nog in wenfase, überhaupt?!?

65 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Jaloersheid.. of 'men' moet nog wennen aan de nieuwe jij..  
17 jun 19 door lid: *Tess86*
Zulke uitspraken lijken mij ook op jaloers zijn op jouw... je hebt een mooi figuur geniet ervan! 
17 jun 19 door lid: dani.p2
De 1e opmerking was van een man, die wilde feitelijk gewoon even checken wat er is gebeurd :-) De 2e opmerking is van een vrouw die zelf aardig is aangekomen afgelopen jaren. Zou jaloezie kunnen zijn.  
17 jun 19 door lid: letsdoitnow2018
Ik vind dat je er super uitziet en een prima gewicht hebt, misschien bedoelde ze het ook zo in de zin van “ik vind je mooi zoals je nu bent”, of ze is idd hartstikke jaloers. Je kan het interpreteren hoe jij het liever hebt ☺️  
17 jun 19 door lid: Helena0567
Ze zegt ook dat het echt mooi is toch? Hoeft niet meteen jaloersheid te zijn . 
17 jun 19 door lid: annemiek rembil
Ik zou het ook als compliment zien. Weet niet of je snel bent afgevallen? Ze maakt zich zorgen zegt ze.  
17 jun 19 door lid: Moppie_Redhat
Soms moeten mensen ook wennen, net als jij.. Misschien kun je aan haar vragen hoe ze het bedoeld had? In elk geval, het eerste wat ik dacht toen ik je foto zag? “Je straalt!” ❤️ Voel je je ook echt wat beter? 
17 jun 19 door lid: Dappere-Dodo
@Helena dankjewel!!! Ik denk dat ze wel oprecht was eigenlijk maar misschien voelt ze een wel een contrast met haar eigen lijf ofzo. Ach, en als ze jaloers is, dan is dat maar zo. Heb ik verder geen last van :-) @moppie_redhat nee niet zo snel en ook alweer tijdlang stabiel, eigenlijk. In een jaar rond de 12 a 13 kg. Die ene collega heeft me gewoon maandenlang niet goed bekeken denk ik haha!! 
17 jun 19 door lid: letsdoitnow2018
@inge wat lief, dankjewel!! Voel me echt een stuk beter weer, al slaap ik nog erg kort (al wekenlang) en dan functioneer ik niet zo goed. De begrafenis was 2,5 week na overlijden. Haar moeder kon haar niet laten gaan. Dan duurt het dus lang voor je kan afsluiten, en de echte rouw kan beginnen. Hrb enkele bijzondere mensen ontmoet die dag, het contact met hen doet me erg goed. 
17 jun 19 door lid: letsdoitnow2018
Collega's moeten ook wennen aan je nieuwe shape. Ik probeer het positief te bekijken, zolang jij maar blij bent met je lijf en dat ben je! 
17 jun 19 door lid: snoezeloes79
nou zeg wat zei jij maak je niet dik dun is de mode :-) 
17 jun 19 door lid: merkiemerk
Heel herkenbaar, blijkbaar was er bij mij een punt waarop het plotseling heel zichtbaar werd, kreeg toen gedurende een paar weken wel meerdere keren per dag vragen en opmerkingen, zelfs van mensen die ik niet eens bij naam kende. Op het werk was het helemaal bal. Ik was waarschijnlijk de zwaarste persoon binnen een groep van zo'n 500 collega's. Toen ik na bijna 10 maanden afwezigheid terug kwam was ik 50 kg kwijt. Veel collega's vroegen er gewoon naar, sommigen deden dat niet en gingen liever geruchten verspreiden, zoals lange afwezigheid vanwege een mislukte maagoperatie.  
18 jun 19 door lid: Hawkey4077
Bij mij juist andersom mensen zeiden: wat een dikke kop heb je gekregen. Toen ben ik weer volop erin gegaan. Dus tis n dik compliment hoor 
18 jun 19 door lid: merkiemerk
hoi, je leest hier wel vaker dat mensen negatief reageren. Het zal misschien met jalouzie te maken hebben. Gelukkig kun je zelf wel uitrekenen dat je gewoon een gezond gewicht hebt en er zijn hier op FS genoeg mensen die aan de bel trekken als ze zien dat iemand doorslaat in het afvallen.  
18 jun 19 door lid: Jeroen.1974

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


letsdoitnow2018's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.