Hawkey4077's Logboek, 07 mei 19

Oh jee, nu ben ik echt REDDELOOS, RADELOOS EN STUURLOOS!!!
Weegschaal is vanochtend kapot gegaan. Gelukkig niet door het overschrijden van het maximale gewicht (150 kg), maar doordat een van de plastic pootjes, waar ook de gewicht sensoren onder zitten, kapot is gegaan. Zelfde euvel als met mijn vorige van hetzelfde merk. Heb die oude om die reden nog een paar jaar bewaard om eventueel voor onderdelen te kunnen gebruiken, maar deze vorig jaar toch maar weggegooid. Zul je altijd zien. Nu maar snel op zoek naar een vervangende weegschaal. Deze wordt niet meer geleverd, dus mocht iemand een suggestie hebben voor een GOEDE digitale weegschaal die bij meerdere wegingen gelijk achter elkaar steeds hetzelfde gewicht aangeeft, dan houdt ik me aanbevolen. Tot nader order blijf ik maar even mijn laatst gemeten gewicht noteren, misschien wordt ik wel heel erg verrast als ik mijn vervangende weegschaal heb. Als het dan maar wel een positieve verrassing is ;-)

Bekijk Dieet Kalender, 07 mei 2019:
440 kcal Vet: 22,54g | Eiwit: 44,64g | Kolhy: 11,01g.   Ontbijt: Omelet of Roerei, Gekookt Ei. Diner: AH Kastanjechampignons, AH Rauwe Gepelde Wokgarnalen. meer...
2324 kcal Activiteit: Wandelen (Langzaam) - 3 km/h - 1 uur en 6 minuten, Rusten - 14 uren en 54 minuten, Slapen - 8 uren. meer...

14 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Heb al jaren dezelfde maar geen idee wel merk. Weet dat de meleda (heet het geloof ik) erg goed is. Het merk maakt medische apparatuur. Hartslag meter, bloeddrukmeter etc.  
10 jun 19 door lid: Keep rolling
Ik denk dat je Medisana bedoelt, ze maken inderdaad ook nog allerlei andere medische apparatuur. Hij bevalt goed deze weegschaal. 
10 jun 19 door lid: Hawkey4077
Ja klopt die bedoel ik!  
10 jun 19 door lid: Keep rolling

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.