Hawkey4077's Logboek, 03 mei 19

Dat zijn natuurlijk geen grappen meer van mijn weegschaal. De hele dag scherp aan de wind gezeild door zeer beperkt te eten en dan wordt je door je eigenwijze weegschaal beloond met 0,6 kg erbij in plaats van eraf. Misschien dat de KH er iets mee te maken hebben, maar een croisant en een foccacia broodje zijn nu ook weer niet van die enorme KH-bommen. Nou ja, vandaag nog maar een keer een strenge dag en proberen om deze vrijwel zonder KH te doen. Daarbij komt vanmiddag de logeerhond weer en moet ik vanmiddag of morgen nog wat tuinwerk doen waarbij flink met zakken grind gesjouwd gaat worden. Als dat hem niet wordt dan weet ik het ook niet meer.

Bekijk Dieet Kalender, 03 mei 2019:
958 kcal Vet: 36,48g | Eiwit: 94,07g | Kolhy: 53,69g.   Ontbijt: Gekookt Ei. Lunch: AH Kip Worst Gekruid. Diner: AH Kastanjechampignons, Entrecôte (Mager, 0,3 cm Vet). Snacks/Andere: Heineken 0,0%. meer...
2566 kcal Activiteit: Wandelen (Langzaam) - 3 km/h - 1 uur en 8 minuten, Klussen - 1 uur, Rusten - 13 uren en 52 minuten, Slapen - 8 uren. meer...

22 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik merk altijd duidelijk verschil tussen het gebruik van weinig kh en meer kh. Vooral als ik dan eens een dag iets met brood eet, houd ik ineens heel veel vocht vast. Kan zijn dat dit bij jou ook de oorzaak is. 
03 mei 19 door lid: Tijmpje
En toch blijft t een kwestie van volhouden, hoeveel geduld dat ook kost. Verder zou ik niet vaak een croissant of focaccio eten maar in principe zou dat ook niet uit moeten maken mits je een 500cal onder je verbruik blijft in totaal. 
03 mei 19 door lid: bontehond88
Misschien dat de halve liter heineken die ik zie staan in je logboek vocht heeft opgehouden?  
03 mei 19 door lid: Leftie80
In een croissant zitten heel veel suikers  
03 mei 19 door lid: smr47
hi, ik zie vaker reacties van mensen die het hebben over het zien van andermans logboek. maar ik vroeg me af of dat dus zichtbaar is voor iedereen (& hoe & waar dan) of dat je dat moet instellen om openbaar te maken?? :) 
03 mei 19 door lid: maudvanderzee
Wees vooral eerlijk tegen jezelf over wat je binnenkrijgt, dat scheelt al een hele hoop. Croissant, foccacia, bier, er zijn betere keuzes 
03 mei 19 door lid: PuttenJourney
@maudvanderzee op computer kan je op het profiel van iemand zijn /haar eetkalender bekijken. Op mobiele app kan dit niet  
03 mei 19 door lid: PuttenJourney
@PuttenJourney ah oke, bedankt voor je reactie! 
03 mei 19 door lid: maudvanderzee
Ik vind wel dat je weinig eet hoor. Misschien is dat het wel??  
03 mei 19 door lid: squashbassie
croissant is wel caloriebom ... bladerdeeg... boterbom. 
03 mei 19 door lid: Dottieapple
Ai! Croissant zit vol boter dus veel kcal. Geen wonder. Probeer eens havermout ipv deegwaren. 
03 mei 19 door lid: Fred Smet
Het ging over koolhydraatbommen, niet calorieën in dit geval. 
03 mei 19 door lid: Tijmpje
Ja, ik denk dat ik mijn gematigde mening over de croissant en foccacia maar een beetje moet bijstellen en deze een tijdje moet gaan mijden. Die Heineken 0.0 is ook geen echte helper, maar sinds ik gestopt ben met alcohol drinken is dat het enigste redelijke alternatief dat ik tot nu toe gevonden heb. Spa Rood is ook wel te doen, maar daar ben ik na twee glazen wel helemaal klaar mee. 
03 mei 19 door lid: Hawkey4077
Coca cola zero is ook wel te doen, je hebt blikjes met ook vanille smaak en citroen. Helpen goed als je zin hebt in iets zoets.  
03 mei 19 door lid: Dottieapple
Je kan beter de alcohol variant nemen van Heineken, heeft minder koolhydraten 😂😂😂 
03 mei 19 door lid: Leftie80
Als je maar genoten hebt van de croissant en focaccia! 
04 mei 19 door lid: jong1432
Vandaag maar wat low carb broodjes van bakker Voskamp gehaald. Ik heb ze eerder gehad en die zijn heel goed te eten. En bizar weinig koolhydraten, minder dan 5 gram per broodje. 
04 mei 19 door lid: Hawkey4077

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.