Hawkey4077's Logboek, 10 apr 19

Vandaag blijkbaar weer even pas op de plaats maken. Dat was begin van de week ook het geval en daarna ging het gewicht in twee dagen met 1,5 kg naar beneden. Ik doe het ervoor. Lange drukke dag vandaag, dus even opletten dat ik dat niet als excuus ga gebruiken om stoute dingen te gaan eten ;-) Fijne dag iedereen.

Bekijk Dieet Kalender, 10 april 2019:
1333 kcal Vet: 40,23g | Eiwit: 42,17g | Kolhy: 190,42g.   Ontbijt: McDonald's Side Salad. Lunch: Salade Niçoise, Saucijzenbroodje. Diner: AH Vietnamese Loempia. Snacks/Andere: Trophy Chinese Pindasaus, Frikandel, Heineken 0,0%, Banaan. meer...
2446 kcal Activiteit: Wandelen (Langzaam) - 3 km/h - 1 uur en 30 minuten, Rusten - 14 uren en 30 minuten, Slapen - 8 uren. meer...

29 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
fijne dag, niet stout doen hè 😉 
10 apr 19 door lid: Rensie 1111
Succes vandaag 
10 apr 19 door lid: Budgie1
Succes vandaag. 
10 apr 19 door lid: Tijmpje
Succes! 😉 
10 apr 19 door lid: Warrigeboel
je bent inmiddels meer dan 60 kilo afgevallen! ik ben benieuwd waar je het meest blij mee bent en je leven heeft vergemakkelijkt en waar je juist erg van baalt.  
10 apr 19 door lid: oke88
@oke88, beetje lastige vraag. Ik ben in ieder geval blij met de positieve effecten die het op langere duur op mijn gezondheid zal hebben, maar ik moet erbij zeggen dat dat een beetje abstract is omdat ik (nog) geen echt serieuze gezondheidsklachten vanwege mijn obesitas ondervond. Beetje tot mijn eigen verbazing doet het feit dat ik er wat postuur betreft beter uit zie mij meer dan ik verwacht had. Ook het feit dat veel mensen in mijn omgeving, waaronder mensen die ik eigenlijk nauwelijks ken, er vragen over stellen of positieve opmerkingen over maken blijkt me toch meer te doen dan ik ooit had kunnen vermoeden. Ik beschouwde mezelf altijd als iemand met een dikke huid waar een olifant nog jaloers op zou worden. Maar het meest tevreden ben ik met de ervaring dat alles nu een stuk makkelijker gaat, slapen, lopen, zittend en gehurkt werk, etc. Kost gezegd, het beter in je vel zitten. Echt dingen waar ik van baal zijn er niet, er begint zich hier en daar wat overschot aan vel af te tekenen, maar nog niet echt storend. Een ander dingetje is dat ik er wel enorm van baal dat als ik een keer uit de band spring, ik gelijk een paar kilo terug gegooid wordt. Aan de andere kant helpt dat ook wel om vooraf goed na te denken voordat ik iets onverstandig ga eten, dus daarmee iets meer discipline aangeleerd, wat geen overbodige luxe was ;-)  
11 apr 19 door lid: Hawkey4077
Dankjewel. Ik vind het erg leuk om je afvalproces te volgen. 
11 apr 19 door lid: oke88

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.