Vredehuis's Logboek, 14 mrt 19

De komende weken moet ik mjin trouwe Tanita weegschaal missen, die mijn lichaamssamenstelling zo nauwgezet volgt. Dat schept de mogelijkheid om te proberen in die periode mijn fitplan los te laten, en op gevoel te leven. Zou mijn lijf zelf aangeven wat ik nodig heb, en ga ik het dat ook geven? Een goede kans of ik dan ook zal zijn in balans. Zondag 30 maart zien we hier de meetuitslag van het 'losgelaten' eetgedrag. Ik ben heel benieuwd.

Bekijk Dieet Kalender, 14 maart 2019:
2316 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

22 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Spannend even los laten ik zou het niet kunnen! Na 2 jaar kan ik wel mijn schattingen maken maar als ik alles los laat denk ik dat het op den duur weer fout gaat..... en ik sta graag op mijn tanita al staat er de laatste 2 maanden steeds zowat hetzelfde op..... maar succes! 
14 mrt 19 door lid: dani.p2
Dank je Dani, mijn gevoel uit de bocht te vliegen is ook best groot. Voelt als op glad ijs, alsof je opnieuw gaat leren lopen. Toch proberen, zonder dwingende hongerwinter zoals onze (voor)ouders in '44 ondervonden.... kan ik - zelf - op tijd de handrem vinden? We gaan het zien. 
14 mrt 19 door lid: Vredehuis
Vecasimic een mooie minuutvergelijking. Inderdaad niet elke minuut maar 1 minuut elke ochtend en een evaluatie per week is voor mij wel een vertrouwd ritme; ook waar ik wel steeds naar uitzie. Nu noodgedwongen een paar weken niet: zonder plan, zonder weegschaal. Hoe valt de tijd dan na zoveel minuten stil in het meetmoment op 30 maart...? Geruststellend is dat je nooit weer helemaal terug naar af hoeft. Mijn ervaring is dat je snel weer bent op het bereikte resultaat van nu. 
14 mrt 19 door lid: Vredehuis
Je kan het Vredehuis, probeer jezelf te vertrouwen inmiddels weet je de regeltjes 
15 mrt 19 door lid: tamara_741
Je kan het wel Bas! vertrouw op je zelf. is soms moeilijk, maar je kan het! Succes! 
15 mrt 19 door lid: D3N1SE

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Vredehuis's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.