Theopipo's Logboek, 11 feb 19

wow dit moet ik even melden. Kben voor t eerst weer echt 100% sterk gebleven vanavond.Voor mn vriend is maandagavond snackavond. In t begin van mn afvalrace deed ik heel streng niet mee. Toen nam ik een paar patatjes en de laatste weken (waarin ik dus ook niet echt meer afviel) groeide dat uit tot gewoon een heel patatje.. en dat schiet niet op. Dus vanavond met mn vriend naar de Mac en hij bestelde een hele hoop. Ik had van tevoren gezegd dat hij heel streng voor me moest zijn dat ik niks mocht nemen. Ondertussen concentreerde ik me op een goed gesprek wat niet over eten ging. Eerst had ik mega veel zin in t eten (was ook al half 11) maar ik wou sterk blijven dus ging ik met hem praten over dat ik slank wilde zijn in mn trouwjurk haha. Dus kregen we daar een heel gesprek over. Super leuk dus en ineens had hij zijn eten op. Ik ben echt suuuper trots op mezelf dat ik deze overwinning heb behaald. Voelt als een soort nieuwe start want ik heb besloten dat ik weer net zo streng moet doen als in t begin. Na kerst en oud en nieuw had ik mn draai toch minder te pakken. Maar nou ben ik weer streng jongens! Helaas is mn vriendin naar wie ik elke dag mn eten appte er mee gekapt (is offline gegaan ivm hersenletsel) dus ik heb jullie steun meer dan nodig nu!

53 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Wauw!! Powervrouw! 
11 feb 19 door lid: lisaraaphorst
Echt super knap van je! ⭐️ 
12 feb 19 door lid: margrietje_87
Zo naar de Mac en dan niks bestellen! Knap!  
12 feb 19 door lid: Nikinski
misschien een tip. je kan ook gewoon wat drinken bestellen dan heb je toch iets om handen om jezelf bezig te houden en dat hoeft niet zo slecht te zijn. 
12 feb 19 door lid: naomivanmeer
Heel herkenbaar! Wat fijn dat je sterk bent gebleven en dat trotse gevoel moet je nu vasthouden. Op deze manier gaat het helemaal goed komen.  
12 feb 19 door lid: JellyBien
de kip salade is erg lekker. veel sla stukjes kipfilet. misschien een optie voor de volgende x 
12 feb 19 door lid: dame0165
Goed gedaan! 
12 feb 19 door lid: wvdzwart
goed gedaan! en inderdaad, de salade van de Mac is wel lekker, misschien een idee voor de volgende keer 😉 
12 feb 19 door lid: hendriet1988
Ik hoop dat je vriendin met hersenletsel veel steun krijgt en snel weer wat opknapt ⚘ 
12 feb 19 door lid: Rommeltjes
Ah goed idee die salade! En ja toen ik de mac uitliep zag ik staan dat ze ook verse muntthee hadden dus dat kan ik ook nog nemen. 
12 feb 19 door lid: Theopipo
Goed gedaan 👏🏻 
12 feb 19 door lid: Arjoena
In veel salades van de McDonalds zitten nog meer calorieën dan in de burgers, beetje mee oppassen dus haha. Knap van je! Ga zo door:) 
12 feb 19 door lid: fluffekat

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Theopipo's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.