Theopipo's Logboek, 05 feb 19

Mensen ik heb wat motivatie van jullie nodig. Kben vanaf maart 18 kilo afgevallen en ik ben iets over de helft nu. Maar ik merk dat ik de laatste tijd langzamer afval. Komt doordat ik ietsje losser wordt met eten. Ik gun mezelf te vaak wat. Maar ik vind het nu ineens zo lastig om weer streng te zijn voor mezelf. Geen idee hoe t komt. Terwijl ik mezelf al die tijd op bepaalde momenten echt wel wat lekkers gunde hoor maar de flow is er een beetje uit. Ik wil op t zelfde tempo door! In septemer ongeveer wil ik een trouwjurk uit gaan zoeken dus dan wil ik mn streefgewicht bereikt hebben! Kunnen jullie me motiveren?

25 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 26
Reacties 
ik zoek dezelfde motivatie nu, (behalve die trouwjurk dan) misschien moeten we samen zoeken 😉 zet m op 
05 feb 19 door lid: Rensie 1111
Je bent mijn medestrijder dus!👊 
05 feb 19 door lid: Theopipo
Ook ik zoek die motivatie nu. Dus ik zoek mee met je.  
05 feb 19 door lid: Zonnetje inhuis
powerrr💪💪💪 zet 'm op, jullie gaan zo goed! 
05 feb 19 door lid: snoezeloes79
Of het motiveert weet ik niet maar ik heb hetzelfde 🙈. Het gaat tergend langzaam en ik spijbel net iets teveel op het moment. Dus ik zoek mee naar die motivatie.  
05 feb 19 door lid: Cezanne07
bedenk waarom je bent begonnen met afvallen. dat was en is een goede motivatie (naast de trouwjurk in een kleine maat). en dan toch weer beseffen dat je strakker moet worden qua eten of accepteren dat het afvallen langzamer gaat. 
05 feb 19 door lid: Arjoena
Ja ik wil gewoon naar gezond gewicht. Wil niet altijd (net iets)te dik zijn maar gewoon normaal. In de zomer wil ik me niet hoeven schamen in korte jurkjes. Ik kan dit want ik ben al 18 kilo afgevallen meer dan ik ooit heb gedaan. Ik ga het niet opgeven maar gestaag door zonder te verslappen. Ik ben benieuwd hoe mooi ik eruit zal zien met nog 16.7 kilo eraf. En natuurlijk wil ik op mn trouwdag op mn mooist zijn. Ben gewoon al blij met wat ik bereikt heb en hoe ik er nu uitzie maar ik had mn doel verder liggen en ik ben echt nog wel veelste zwaar. Zoo dit was ter motivatie van mezelf. Kunnen jullie je motivatie ook niet beschrijven? 
06 feb 19 door lid: Theopipo
Theopipo Hier nog een lotgenoot!! . Bij mij moet er ook nog een hoop af, ondanks dat het verleden jaar zo lekker ging wil dit dieseltje nu maar niet opstarten... Ik wil het zoooo graaag maar iedere dag stap ik weer in een valkuil en laat de wilskracht een beetje vieren. en iedere avond denk ik weer morgen gaat het echt lukken.  
06 feb 19 door lid: 010Natalie010
Voor mij geldt hetzelfde als voor jou. Ik was 115 kg (160 cm lang), dus zwaar overgewicht. Ik hijgde bij het traplopen e.d. In verband met mijn gezondheid ben ik gaan afvallen. Nu wil ik nog meer afvallen. Een bmi tussen de 25 en 30 is prima voor mij. Ik voel me zelfverzekerd genoeg voor jurkjes en rokjes, maar kleding staat beter bij een maatje minder. 
06 feb 19 door lid: Arjoena
Ja Natalie precies dat. Elke dag een goed voornemen maar toch mislukt het elke keer een beetje. Niet gigantisch maar toch op zo'n manier dat je net iets teveel eet om echt ff wat af te vallen (nu val ik 300 gr af en pas een halve erbij terwijl er normaal ongeveer een halve afging gemiddeld in een week).  
06 feb 19 door lid: Theopipo
Arjoena, ik voel me ook net als jij nu stukken beter in mn lijf. Vind het wel echt knap joh hoeveel jij bent afgevallen. En idd een maatje minder is gewoon nog mooier. Ik heb gewoon zoiets van als ik dit al kan dan kan ik mn einddoel ook gewoon bereiken en het zou super jammer zijn als ik nu mn motivatie verlies omdat ik al best tevreden ben en dan niet doorga tot ik mn gezonde gewicht heb. Tenminste ik ben 164 en ik wil uiteindelijk 70 wegen maar eigenlijk moet ik 68 wegen om in gezond bmi te zitten. Maar ik zou al supertrots zijn als ik 70 bereik. 
06 feb 19 door lid: Theopipo
Heb een beeld in mijn hoofd hoe lekker ik op de dansvloer ga hou zo van dansen als ik daar aan denk geeft me dat kracht.... misschien ook iets voor jou zie je zelf in die prachtige trouwjurk jij op je mooist een stralende bruid....lopend naar je lief 💖 gaat je lukken 💪 
06 feb 19 door lid: innie wordt mini
@innie wordt mini: ja das wel echt een goeie. Dat doe ik soms ook al en dat helpt wel echt ja. Dat heb ik de afgelopen tijd ook steeds gedaan als iedereen wat lekkers at en ik niet dan dacht ik bij mezelf: ja hun zijn al slank en ik niet, ik moet er wat voor doen als ik dat wil bereiken. En denken aan mn trouwdag is zoiets leuks😍 
06 feb 19 door lid: Theopipo
Motivatie komt vanuit jezelf. Wil je het of wil je het niet, dat moet je jezelf vragen. Ga bij jezelf na waarom nu de motivatie ontbreekt die je eerst wel had. Schrijf dit op. Ga bij jezelf na waarom je dit wil, schrijf dit op. Ik heb alles wat ik wil behalen uitgeschreven op een A4. 2 maanden lang heb ik voor het slapen gaan en bij het opstaan dit A4'tje hardop voorgelezen aan mezelf. Na 1 maand was bijna de helft al gelukt. Voorbeelden: "ik sport 4x in de week. Ik eet 2x per dag een grote maaltijd en 3x klein. Ik eet 1x in de 2 weken een cheat meal. Ik eet alleen in het weekend een klein beetje chips. " 2x per dag jezelf eraan herinneren waarom je het doet, en dan komt het goed 
06 feb 19 door lid: PuttenJourney
Eigenlijk train je zo je onderbewust zijn. Vervangen van negatieve gedachten voor positieve gedachten. Als je jezelf neer kan praten waardoor het fout gaat, kan je jezelf ook omhoog praten om te slagen. Kost tijd, lijkt raar, maar voor kij werkte het 
06 feb 19 door lid: PuttenJourney
een foto van jezelf van hoe je voorheen was en nu naast elkaar. Dan zie je het verschil en weet je waarvoor je het doet. En jezelf gaan meten, dat kan ook motiverend werken. Hetzelfde met je beweging, oefening. Een stap meer, een meter verder, een kilo zwaarder proberen met oefenen. Meer trappen nemen. Iedere stap is een overwinning. Beloon jezelf met een gezonde snack  
06 feb 19 door lid: brigensam
Ik vind het al een super prestatie dat je vanaf maart 18 kilo bent afgevallen. Vind dat je jezelf dan af en toe ook echt wel wat mag gunnen. Misschien kun je aan die prestatie blijven denken en het fijne gevoel dat je daarvan krijgt als motivatie gebruiken. Sterkte en heel veel succes!!  
06 feb 19 door lid: Salmaaaaa
Afvallen gaat bij velen met vallen en opstaan. Ik ben nu twee jaar tussen de 95 kg en 85 kg. Nu heb ik het weer opgepakt en heb ik weer genoeg motivatie. Nu komt dat ook door mijn problemen met mijn darmen en galsteen. Die laatste is nu gelukkig weggehaald. 
06 feb 19 door lid: Arjoena
@putten journey: wel goed ja ik geloof best dat je dat kan trainen. Ik ben er nu ook wat minder bewust mee bezig ofzo dus daardoor neem ik sneller wat. Ik heb ook een tekening gemaakt met bordjes van 103 naar 70. Elke keer als ik een bordje voorbij ben kleur ik die in en af en toe kijk ik ernaar. Helpt me ook wel, zo van dat is mn doel 
06 feb 19 door lid: Theopipo
Brigensam: ja fotos van 'vroeger' bekijken is echt leuk als je dat verschil ziet! Kheb alleen geen officiele voor en na fotos maar ik kan het verschil wel echt zien. En idd om de zoveel kilo meet ik mezelf op allerlei plekken en dat heb ik bijgehouden. Echt leuk ja. Doe ik vooral als ik een tijdje denk dat er niks gebeurd. 
06 feb 19 door lid: Theopipo

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Theopipo's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.