Rensie 1111's Logboek, 25 jan 19

emotie eten.... dacht dat ik het achter mij had gelaten, heb al tijd geen emotionele trigger gehad, zit echt lekker in mijn vel.
maar vandaag op mijn werk (basisschool) ging het na schooltijd over seksueel misbruik. hoe je als leerkracht signalen kunt herkennen. hoe vaak het voorkomt en dat bij die nummers ook een van ons leerkrachten het meegemaakt moet hebben. ik heb heel open verteld dat ik als kind misbruikt ben. was op zich een mooi en open gesprek.
maar vanavond was toch, toen ik alleen thuis was, de weerslag te vinden in het snaaien...

daar baal ik van, wil dat niet. maar weet in ieder geval waar mijn trigger lag.

sorry voor het lange verhaal, moest even van me af schrijven

Bekijk Dieet Kalender, 25 januari 2019:
687 kcal Vet: 30,04g | Eiwit: 43,19g | Kolhy: 58,05g.   Ontbijt: Lidl Magere Kwark, AH Zomerfruit Diepvries. Lunch: Lidl Italiaanse Salade. Snacks/Andere: Liga Evergreen Krenten. meer...

23 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
❤️❤️❤️ 
25 jan 19 door lid: Magheteenonsjeminderzijn
🌹 
25 jan 19 door lid: NB56
❤️❤️hele dikke knuffel. Wees lief voor jezelf, ik hoop dat je je troost kunt vinden op wat voor manier dan ook. Zo iets blijft moeilijk al is het jaren en jaren geleden..😥 mijn steun heb je. 
25 jan 19 door lid: Dappere-Dodo
Fijn dat je er een mooi open gesprek over kon hebben. En echt niet geks dat zoiets heftig uit je verleden ook je emotie eten triggert. Wat verder niet zegt dat je nog steeds een enorme emotie-eter bent. Het gaat vast nu 9 x goed en als er dan echt iets stevig getriggerd wordt gaat het een keertje mis qua eten. No big deal. Gewoon doorgaan. Wel heel verdrietig dat je dit als kind moest mee maken.  
25 jan 19 door lid: Supergirlmetmissie
🥰 
25 jan 19 door lid: lisaraaphorst
Wat een openheid. Respect voor jou. Ik hoop dat jouw verhaal een voorbeeld mag zijn geweest voor anderen en je er misschien wel onbewust mensen/leerlingen mee hebt kunnen helpen. 
25 jan 19 door lid: Nelleke1974
Bedankt voor de lieve reacties. Die openheid heeft tijd geduurd voordat ik zover was, voordat het in je hoofd niet meer iets is waar jij iets aan kon doen, waarvoor je je moet schamen. Hoop inderdaad dat ik er iemand mee kan helpen, dan heeft het nog één positief effect... 
26 jan 19 door lid: Rensie 1111
Wauw! Wat knap en dapper van je om dit zo te vertellen. Heel veel respect voor jou lief mens! Ik vind je een topper. Ik denk dat je zeker een aantal mensen hier goed mee kan helpen.  
26 jan 19 door lid: chimainex
Jeetje wat heftig! Heel veel bewondering voor het delen! Echt niet gek dat je na dat gesprek een reactie hebt. Het is niet niks wat je hebt meegemaakt. Sterkte ermee! 
26 jan 19 door lid: Kasje47
Knuffel x 
26 jan 19 door lid: TommeyLou
🌹 
26 jan 19 door lid: Tijmpje
💙💚💛🧡💜🍀 
26 jan 19 door lid: Biene Mays

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Rensie 1111's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.