Theopipo's Logboek, 15 dec 18

Ik kan het bijna niet geloven dat ik dit ben.. gewoon al sinds eind maart tot nu 17.3 kilo afgevallen. Zoveel ben ik in mn leven nog nooit afgevallen. Ja 6 jaar geleden in 3 maand wel 11 kilo afgevallen maar toen deed ik het te streng en ging mn lichaam in spaarstand en vond ik het niet leuk meer dus ging ik weer eten. Toen wilde ik te snel. Ik was zo voor mezelf aan het bedenken waarom het nu zo goed lukt. Ik denk doordat ik nu meer geduld heb en het niet te snel hoeft. Ik heb er een levensstijl van gemaakt, zodat ik dit vol kan houden. En ik verwen mezelf ieder weekend wel een beetje met mate, anders hou ik het niet vol! Gewoon een blij gevoel vandaag dat het me nog steeds lukt! moest het even delen!

Bekijk Dieet Kalender, 15 december 2018:
1221 kcal Vet: 43,07g | Eiwit: 24,92g | Kolhy: 186,47g.   Ontbijt: AH Maisbrood, Hella Boter, Gwoon Pure Hagelslag. Lunch: Van Gilse Karamel Schenk Stroop, Poedersuiker, Pannenkoeken, Spekpannenkoek. Diner: OLA Cornetto Classico, Johma Kip-Kerrie, Wasa Cracker, Hella Halvarine, AH Suikerbrood. Snacks/Andere: Banaan. meer...

45 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
super!👏 
15 dec 18 door lid: manonnoelle
Super! En inderdaad wat je zegt, het moet een eetpatroon zijn voor op langere termijn, want snel afvallen kan iedereen, eraf houden niet.. Mag je heel trots op zijn!! 💪 
15 dec 18 door lid: Tessa-1986
Terecht ook, dat je trots bent. Het is een geweldige prestatie! 
15 dec 18 door lid: Magheteenonsjeminderzijn
Top! 
15 dec 18 door lid: TommeyLou
Geweldig toch! En idd als het je levensstijl word/is gaat het veel gemakkelijker!💪 
15 dec 18 door lid: dani.p2
Heel goed! 
15 dec 18 door lid: wvdzwart
Supergoed bezig!!💪🏻👊🏻 
15 dec 18 door lid: letsdoitnow2018
Ah wat lief al jullie reacties!  
15 dec 18 door lid: Theopipo
echt top hoor!!  
15 dec 18 door lid: lgreinerart
Oh, leuk om te lezen. Zo ben ik sinds april 14 kg afgevallen. Ook beetje op zelfde manier, heel geleidelijk afvallen en veel geduld hebben en dat het nu meer een levensstijl. En ook af en toe mezelf toestaan om wat te snoepen zonder schuldgevoel. Het bijhouden van de calorieën helpt mij wel heel erg waardoor het eerder steeds niet lukte om af te vallen, en nu wel.  
15 dec 18 door lid: Ragnhild_123
Leuk Ragnhild! Dat je ongeveer hetzelfde tempo hebt en dezelfde manier. Calorieen tellen doe ik bijna nooit. Wel stuur ik elke dag naar een goeie vriendin die ook af wil vallen wat ik heb gegeten. Dat maakt me ook bewuster . 
15 dec 18 door lid: Theopipo
Knap m het zo lang vol te houden en zeker omdat het de vorige keer niet zo goed is afgelopen,deze keer gaat hè lukken! 
16 dec 18 door lid: Poezemoes
goed gedaan hoor 💪 
16 dec 18 door lid: mo.mo3
Wanneer gaat je lichaam in de spaarstand?? Hoeveel calorieën is handig? Probeer nu 1400 per dag.... 
16 dec 18 door lid: MaKe2017
Make2017, ik zelf tel de cal bijna niet, maar ik wissel af. In het weekend zit ik soms zo aan 1800 cal gemiddeld en door de week meestal rond 1200 maar soms ook 1600. Ligt ook aan je lengte en gewicht he. Ik denk dat het niet goed is om alle dagen onder de 1000 te zitten, volgens mij had ik toen zoiets en toen ging ik in spaarstand.  
16 dec 18 door lid: Theopipo
Ja, dat kan natuurlijk ook heel goed met iemand samen doen en aan elkaar doorgeven wat je gegeten hebt die dag. Voordat ik deze manier deed van elke dag calorieën tellen was ik bijzonder onsuccesvol in het lijnen, het bewust worden van wat je nu eigenlijk precies eet helpt zeker, ook ontdekte ik dat het bijv. veel scheelt of je elke dag een toetje eet na de warme maaltijd en hoeveel calorieën er in 1 glas sap zitten, ongemerkt ging er een bij mij zo veel meer in dan ik doorhad. 
16 dec 18 door lid: Ragnhild_123
Je hebt geen last van spaarstand als je de dagen wisselt in kcal. Als je gemiddeld in een week maar onder je kcal zit. Soms een dagje vasten, soms wat minder KH, en vooral veel afwisseling in je eetpatroon. Dan blijft je lijf zijn best doen om te verbranden 
16 dec 18 door lid: Nelleke1974

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Theopipo's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.