Hawkey4077's Logboek, 23 sep 18

Het gaat niet echt de goede kant op, of beter gezegd het gaat echt niet de goede kant op. Ik blijf maar terug stuiteren op het level van 103 kg. Zoals onze Engelstalige vrienden zeggen "desperate times ask for desperate measures". Ik speelde al een tijdje met het idee om het ketogeen dieet te gaan volgen. Met de "light" versie daarvan (Atkins) heb ik in het verleden wel goede ervaringen opgedaan. Dus inmiddels het keto-plan boek besteld en ook gelijk de test strips waarmee je kunt testen of je al, of nog, in de ketogene toestand zit. Komende week zal de voorbereidende week worden waarin ik een begin maak met het uitbannen van alle koolhydraten en dan zou ik zo halverwege de week in de ketogene fase moeten zitten. Misschien lukt het nog om in de buurt te komen van het maanddoel, maar dat valt te bezien. Daar ik nooit gerookt heb denk ik dat ik de stoptober maand maar gebruik om weer eens een maandje alcoholvrij te doen.

Bekijk Dieet Kalender, 23 september 2018:
2668 kcal Activiteit: Wandelen (Langzaam) - 3 km/h - 1 uur, Rusten - 15 uren, Slapen - 8 uren. meer...

16 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Je kan dit..!!  
23 sep 18 door lid: Mootjuh0107
Hou vol, je bent zo dicht bij die 100!! 
23 sep 18 door lid: Cezanne07
Veel Succes! 
23 sep 18 door lid: Tijmpje
Je gaat dit doen! 
23 sep 18 door lid: TommeyLou
Ik ga ook stoptober doen met alcohol 
23 sep 18 door lid: TommeyLou
Succes! Mocht het niet lukken, heb ik misschien een optie. Ik dieet mbv Cambridge. Dit zijn maaltijd vervangers, aangevuld met gewoon eten. In stap 1 en 2 hiervan (er zijn 7 stappen) raak je ook in ketose. Voor mij werkt het goed.  
23 sep 18 door lid: Supergirlmetmissie
Deze maand was Steptember (iedere dag 10.000 stappen voor CP). Daar ik niet rook of alcohol drink doe ik daar maar aan mee. Een maand zonder snoep of toegevoegde suiker is een andere optie maar voor mij onmogelijk . Pas je voedings en bewegingspatroon aan en belangrijker nog vertrouw op jezelf en gun jezelf de tijd! Succes!! 
23 sep 18 door lid: jong1432
Goedemiddag, ik ben net gestart met deze app en ben er erg blij mee! Vooral bewust worden van wat je eet..! Kan iemand mij vertellen hoe ik bij een eigen ingevoerde maaltijd het aantal grammen kan selecteren i.p.v. het aantal porties? Hoor het graag! 
23 sep 18 door lid: mbestebreurtje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.