Hawkey4077's Logboek, 23 aug 18

Helaas vanochtend met een ontbijt mijn IF/16-8 schema doorbroken. Ontbijt was ook nog eens aan de royale kant wat kcal betreft, dus dit was dan ook gelijk de lunch. Zelfs dan blijven er nog maar weinig kcal over voor het diner, dus zal wel een stukje magere vis met wat groente worden. Desondanks vandaag 0,4 kg eraf. Nog 1,9 kg te gaan in de komende drie dagen, maar daar dit niet meer het wegwerken van opgelopen schade is, maar "echt" gewicht, ben ik bang dat het niet gaat lukken om zondag het maanddoel te behalen. Maar we gaan het toch proberen ;-)

Bekijk Dieet Kalender, 23 augustus 2018:
676 kcal Vet: 35,43g | Eiwit: 36,13g | Kolhy: 49,41g.   Ontbijt: AH Verse Jus D'orange, AH Verse Fruitsalade, Omelet of Roerei, Gekookt Ei, AH Filet American Naturel, Croissant (Zelfgebakken uit Blik). meer...
2604 kcal Activiteit: Wandelen (Langzaam) - 3 km/h - 40 minuten, Rusten - 15 uren en 20 minuten, Slapen - 8 uren. meer...

12 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Hahah. Ik vind het leuk om al je berichten over jouw "strijd en struggle" te lezen. Veel succes!! Ik weet niet wat jouw dietiste gaat zeggen maar ik vind het buitengewoon knap!  
23 aug 18 door lid: oke88
@oke88, dank je wel. Het is inderdaad een struggle, maar ik probeer er de humor maar van in te zien. Ik heb geen diëtiste, maar als dat wel het geval zou zijn dan denk ik dat die het misschien niet zo eens zou zijn met mijn soms wat extreme voedingspatroon. De strenge begeleidster is dus geen diëtiste maar meer een coach die me zoveel mogelijk op het rechte pad probeert te houden. Dus (bijna letterlijk) een stok achter de deur ;-) 
23 aug 18 door lid: Hawkey4077
Ik zie vaak voorbij komen dat je extra moet afvallen omdat je te veel hebt gegeten. Ik vraag me wel een beetje af waarom dat steeds zo blijft en je toch steeds die slechte keuzes blijft maken waardoor je een dag er na gevaarlijk weinig eet. Want het is vooral jezelf tegen werken. Des te langer je namelijk van t slechte spul af blijft des te makkelijker t wordt. Gewoon eigen snacks bakken enzo zou ik zeggen. Is hartstikke lekker en past in een laag kcal dieet. Vind het wel ontzettend knap hoe ver je al bent gekomen!  
23 aug 18 door lid: lgreinerart
Bakje muesli, 10 druiven en yoghurt is ongeveer 170-200 kcal... 
23 aug 18 door lid: ouwen2014
Ja dat van die verkeerde keuzes maken is inderdaad wel een dingetje dat ik nog wat meer onder controle moet krijgen. Beste voor mij is om mezelf niet in situaties te brengen waarbij de verleiding(en) te groot zijn. Dus ik kan beter geen koffie gaan drinken in de Hema of MacDonalds, dat soort dingen. Thuis zorg ik er gewoon voor dat ik geen slechte dingen in huis heb.  
23 aug 18 door lid: Hawkey4077
@ouwen2014, bedankt voor de tip, maar yoghurt en alles wat maar lijkt op zure zuivelproducten zijn zo'n beetje het enige dat ik niet kan eten ;-) Ik gruwel er echt van. Maar er zijn inderdaad voldoende gezonde alternatieven. 
23 aug 18 door lid: Hawkey4077
Ja precies! Als je niet naar die plekken toe gaat dan kom je al een heel eind! Je kunt ook als je iets lekkers wilt bijvoorbeeld naar de ekoplaza lopen. Daar hebben ze veel suiker vrije lekkere snacks en gezondere opties. Heel goed dat je het inziet hoor! 
23 aug 18 door lid: lgreinerart
De zoete verleidingen kan ik gelukkig nog wel redelijk weerstaan, maar het zijn vooral de hartige snacks die me soms de das om doen. Een zoete donut kan ik gemakkelijk mijn schouders over ophalen, maar een een gebraden kippenpoot of een gehaktbal met pindasaus kun je me gerust 's nachts voor wakker maken. ;-)  
23 aug 18 door lid: Hawkey4077
Ik denk dat als je heel weinig eet het veel moeilijker is om je in te houden. Maar dat is mijn gevoel. 
23 aug 18 door lid: Renner123
Passen een gebraden kippenpoot of een gehaktbal niet in je dieet? 
23 aug 18 door lid: oke88
@Renner123, ik heb er geen echt wetenschappelijk bewijs voor, maar waarschijnlijk is het inderdaad zo dat hoe strenger het regime dat je nastreeft, hoe heftiger de reactie is als je een keer ontspoort. Mijn probleem is dat het bij mij een beetje alles of niets is. Ik ben best jaloers op mede-afvallers die hun motivatie halen uit de wetenschap dat ze goed bezig zijn om naar een gezonde levensstijl te groeien. Persoonlijk heb ik meer concrete en meetbare resultaten nodig om mijn motivatie vast te houden. Vandaar de beetje obsessieve focus op de week- en maanddoelen gemeten in meetbare gewichtsafname. Dus ik ben de eerste om toe te geven dat mijn methode niet de meest ideale is, maar het is wat het is en het werkt voor mij op dit moment. Als ik een soort van einddoel bereik dan ligt er nog een extra grote uitdaging om dat te leren vast te houden.  
23 aug 18 door lid: Hawkey4077
@oke88, ja hoor die kippenpoot en gehaktbal passen prima in mijn dieet dat gebaseerd is op zoveel mogelijk koolhydraat vrij eten. Wilde er alleen mee illustreren dat mijn zwakte meer op het gebied van hartigheid ligt dan op dat van zoetigheid.  
23 aug 18 door lid: Hawkey4077
Leef en denk met je mee. Hawkey4077.  
23 aug 18 door lid: Renner123
Misschien een volgend doel; naar de Hema of de Mac voor alleen een kop koffie! 
23 aug 18 door lid: jong1432

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.