Hawkey4077's Logboek, 19 jun 18

Vandaag is het een uitdagende dag geweest. Ontbijt ging nog prima, lunch werd al wat lastiger omdat ik precies rond lunchtijd een afspraak had die blijkbaar niet anders dan bij de McDonalds in de betreffende woonplaats gemaakt kon worden. Daarbij kwam mijn afspraak ook nog eens een uur te laat en nam mijn trek, na een mager ontbijt, alleen maar toe. Heb de schade beperkt kunnen houden tot 3 porties à 4 gefrituurde garnalen. Zat toen als dagtotaal nog net onder de 600 kCal. Maar toen kwam het appje van de strenge begeleidster of ik als ik 's avonds de logeerhond terug kwam brengen misschien zin had om voor ons beide eten mee te nemen. Ze liet de keus nog wel aan mij over, maar toen ik zo dom was om te melden dat ik al een heel eind voorbij mijn weekdoel was, suggereerde ze patat met een snack! Ik zou haar er bijna van verdenken dat het mist dat ze de laatste 4-5 weken geen straffen meer kan uitdelen ;-) Heb zelf voor en loempia met een kroket gekozen en daarmee kwam het dagtotaal precies op 1100 uit. Gevoelsmatig voelt het alsof ik nog veilig ben voor de weegschaal, maar vanavond en morgenochtend zal dat moeten blijken.

Bekijk Dieet Kalender, 19 juni 2018:
1100 kcal Vet: 49,94g | Eiwit: 59,93g | Kolhy: 99,76g.   Ontbijt: Gekookt Ei, LU Cracotte, Aldi Yorkham. Lunch: Chilisaus, McDonald's Crispy Shrimps. Diner: Pindasaus, Kroket, Euro Shopper Saté Ajam, Aldi Loempia Ham Kip. meer...
2738 kcal Activiteit: Rusten - 16 uren, Slapen - 8 uren. meer...

2 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
12 bitterballen 🤔. vind het nogal wat. maar 600 kcal zijn wel de verkeerde. hoop dat je je doel nog haalt.🍀 
19 jun 18 door lid: Lindavanzand
Ik moet altijd een beetje lachen als ik jouw berichtjes lees (no offence) 😘 Aan de ene kant ben je super soft en zit je “braaf” een uur in de Mac te wachten en laat je je bestraffen door “een strenge begeleidster” 🤔 Aan de andere kant heb je ook een ijzeren wilskracht als het gaat om het onder controle houden van je calorieën (misschien niet altijd, maar apart is het wel!) 
19 jun 18 door lid: Faat68
No offence taken. Ja, die tegenstrijdigheid is er zeker en gelukkig kan ik daar zelf ook de humor wel van inzien. Het wachten bij de Mac had daar overigens niet zoveel mee te maken, maar die strenge begeleidster natuurlijk wel.  
19 jun 18 door lid: Hawkey4077
@Lindavanzand; Nee inderdaad, de kCal van met name de lunch en diner waren bepaald niet van de goede soort. Hopelijk valt de schade morgenochtend op de weegschaal een beetje mee, anders wordt het voor de lunch geen lekker broodje carpaccio en voor het diner niet de eendenborstfilet waar ik me al op verheug. 
19 jun 18 door lid: Hawkey4077
Was het geen betere optie geweest om een stevig, gezond ontbijt te nemen en gewoon brood naar de Mac meenemen? Gewoon een tip voor de volgende keer ;) 
20 jun 18 door lid: Winanda!
Het is ook lastig om gezond te eten, macdonald is altijd mijn valkuil 
20 jun 18 door lid: n3nss
Ja, bij die Mac moet ik eigenlijk ook niet in de buurt komen. Het bezoek gisteren was een beetje onverwacht omdat de afspraak vrij plotseling werd gemaakt. Had nog niet erg geweest als die sukkel gewoon binnen 5-10 minuten was komen opdagen, zoals afgesproken. Gelukkig hadden ze bij deze Mac (Nijkerk) de gefrituurde garnalen, die ik anders alleen rond de Kerst bij Mac zie. Het had best minder dan drie porties mogen zijn, maar met totaal 400 kCal viel het nog mee. Het hele dagtotaal viel overigens nog wel binnen de 200/400/600 verdeelsleutel die ik normaal probeer aan te houden, maar wel een stuk boven de ca. 850 die ik deze maand als daggemiddelde hanteer. Niks aan te doen en morgen gewoon weer verder naar beneden, minimaal onder de 112,4. 
20 jun 18 door lid: Hawkey4077
Juist, that's the spirit💪 
20 jun 18 door lid: Winanda!
@Winada; het oorspronkelijke plan was om gelijk na de afspraak op de terugweg naar huis een stop te maken bij een wegrestaurant en daar een salade te eten, maar ben tijdens het lange wachten gezwicht voor de garnalen. Brood is geen optie, vanwege die enge koolhydraten die zich erin verstopt hebben ;-) 
20 jun 18 door lid: Hawkey4077
Leuk dat je in de buurt was Hawk.. (Woon in Nijkerk). 
20 jun 18 door lid: Mootjuh0107
@Mootjuh0107; Hee, dat is toevallig. En wat fijn dat je zo dicht bij je streefgewicht zit. Ik zit nog ruim 12 kg vanaf mijn streefgewicht voor dit jaar. En eigenlijk daarna nog zo'n 20 kg te gaan voor het ideale gewicht, maar daar wil ik nog maar niet aan denken. 
20 jun 18 door lid: Hawkey4077

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.