Again! again! buffalo chicken courgette en paprika. aanvalluhhhhh :-)
|
1551 kcal
|
Vet: 92,59g | Eiwit: 93,25g | Kolhy: 76,64g.
Ontbijt: AH Aardbeien, Funksjonell Sukrin Gold, Alesto Mixed Nuts, Smaakt Gebroken Lijnzaad, Melkan Yoghurt Turkse Stijl, Konings Magere Naturel Kwark. Lunch: Philadelphia Naturel Light, Ei, Dirk Kipfilet Gebraden, Brood enzo, Keto Sandwichbrood van kokos- & lijnzaadmeel. Diner: Dirk Sportknip, Diner / Ovenschotels, Buffalo Chicken Courgette bootjes. Snacks/Andere: AH Aardbeien, Funksjonell Sukrin Gold, Melkan Yoghurt Turkse Stijl, Gebak Groot, Lemon-Custardcake uit de slowcooker met frambozen. meer...
|
|
Reacties
Ziet er heerlijk uit, eet smakelijk
11 jun 18 door lid: shirleynotmeijer
|
Thx shirleynotmeyer, was weer heerlijk. Ik hou van 🌶️🌶️🌶️
11 jun 18 door lid: Elfje69
|
Beetje late reactie (sorry)
Maar waar heb je de vulling mee gemaakt? Kip uiteraard, maar wat nog meer.
Ik ga het nl in het weekend maken 😋
20 jun 18 door lid: Undecim
|
hou undecim, ik zet het zo ff neer hoor. ik gebruik in het recept altijd geitenkaas (van die zachte rondjes), maar officieel hoort het met blauwe kaas. ik spuug echter op blauwe kaas, vandaar dat ik geitenkaas gebruik. je zou er zelfs ook geraspte kaas door kunnen doen als je dat lekkerder vindt. recept komt eraan.👍
21 jun 18 door lid: Elfje69
|
Ingrediënten
4 courgettes, ca 350 gr p.st.
400 gr kipdijfilet
60 gr mayonaise
40 gr hotsauce (sriracha)
150 gr trostomaat in blokjes
3-4 flinke tn knoflook
6 geitenkaasrondjes (of 100 gr geraspte mozzarella)
Bereiding
1. Oven voorverwarmen op 200 graden.
2. De kip in een druppie olijfolie op laag vuur gaar smoren. Als de kip gaar is in kleine stukjes snijden.
3. Intussen de courgettes in de lengte doorsnijden en voorzichtig ongeveer tot de helft uithollen. Leg ze op een bakplaat met bakpapier met de uitgeholde kant omhoog. Bestrooi met wat zout en bak ze 15 min. om alvast wat zachter te worden. Haal ze dan uit de oven en als het nodig is met wat keukenpapier overtollig vocht uit de holtes deppen.
4. Meng in een schaal de mayonaise, de hotsauce, de geperste knoflooktenen de in kleine stukjes gesneden tomaat en de verbrokkelde geitenkaas. Roer de klein gesneden kip er ook doorheen.
5. Vul de courgettehelften met het pittige kipmengsel en bak ze nog ongeveer een kwartier tot ze mooi bruin zijn.
21 jun 18 door lid: Elfje69
|
Macro’s pp bij 3-4 porties:
Kcal
499
Vetten
32,6 gr
Koolhydraten
16,3 gr
Eiwit
36,3 gr
21 jun 18 door lid: Elfje69
|
Je bent Top Elfje!
Ik kijk sowieso graag naar jou recepten en moet altijd glimlachen om al die lekkernijen. Een aangepast dieet is voor jou nog steeds leuk! 😊 Met de courgettes ga ik binnenkort aan de slag. Nogmaals dank!
21 jun 18 door lid: Undecim
|
Wat leuk om te horen undecim. En die lekkernijen, daar moet je niet om glimlachen.... Die moet je maken! En dan lachend je snaveltje inschuiven! 😋. Ja joh. Als je dit je hele leven doet moet je het leuk houden hè 😉
21 jun 18 door lid: Elfje69
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
Elfje69's Gewicht Geschiedenis
|