Suzepluus's Logboek, 27 mei 18

Jammer hoor, dat 't weer zo tegenvalt.
Het begon zonnig en warm maar tegen half 11 flinke regen- en onweersbuien. Heel even komt af en toe de zon door, maar het blijft grotendeels bewolkt, regen en rommelen.
Lief was in de tuin bezig toen ik uit mijn werk kwam en het was droog; zei tie. Nauwelijks een km verderop kwam het met bakken uit de hemel!! Maar ook thuis barste het los. De geplande vis-bbq verzet ik maar naar een andere dag. Moet ik nog wel even kijken wat ik dan eet vanavond.
Omdat het toch geen weer is om buiten te leven, maar op de loopband gegaan. 80 min, 6,0 km.
Nog even verder, drukte per ongeluk op opslaan, door de foto.
Ondertussen bedacht dat we friet uit de airfryer eten met een gebakken ei en ham. Een rijke Salade erbij.
Zoals al eerder vermeld: mijn gewicht stijgt en daalt met een kilo te gelijk. Vanmorgen weer 8 ons eraf. En om moed te houden en als opsteker dat ingevoerd.
En vanavond dan maar lekker lezen op de bank.

Bekijk Dieet Kalender, 27 mei 2018:
1455 kcal Vet: 67,21g | Eiwit: 46,97g | Kolhy: 169,85g.   Ontbijt: Frambozen, Hennepzaad, Healthy People Kefir Drink, Kruidvat Kokos Vezels, Thee, Amiset Berry Blaster, Perfekt Honing Vloeibaar, Nature Crops Gepofte Quinoa. Lunch: Bananensoes. Diner: AH Zongedroogde Tomaten in Olie met Kruiden, AH Crispy Maïskorrels, Aldi Schwarzwalder Schinken, AH Snoepgroente Tomaat, Aldi Ijsbergsla met Tuinkruiden, Gebakken Ei, Ovenfriet. Snacks/Andere: Medjool Dadels, Koffie met Melk, Original Superfoods Psyllium Husk Vezels, Thee, Leidingwater. meer...
2882 kcal Activiteit: Slapen - 7 uren, Fietsen (Matig) - 21 km/h - 10 minuten, Werken - 4 uren en 30 minuten, Koken - 30 minuten, Samsung Health - 11 uren en 50 minuten. meer...

4 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Jammer zeg.. hier in het oosten hebben we de hele dag heerlijk weer gehad.. het wordt nu pas een beetje bewolkt.. 
27 mei 18 door lid: Biancano1984

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Suzepluus's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.