Hawkey4077's Logboek, 27 mei 18

Het was vandaag weer de dag des oordeels, zelfs dubbelop omdat niet alleen de weekrapportage aan de orde was maar ook de maandrapportage. Hoewel het weekdoel gehaald is, kwam ik voor het maanddoel een hele kilo tekort. Helaas is de strenge begeleidster niet van de school waar een positief resultaat een ander negatief resultaat compenseert, dus dat zal nog wel een staartje krijgen. De laatste keer dat ik een weekdoel niet haalde resulteerde dat in het moeten doen van een grote afwas en het schoonmaken van haar keuken, denk niet dat ik deze keer zo gemakkelijk wegkom.
De komende vier weken gaan we het nog een stukje strenger aanpakken:
- licht ontbijt zonder koolhydraten
- lichte salade als lunch
- mager vlees/vis met groenten als diner
- niet snacken
- zeer matig tot helemaal geen alcohol
Ben benieuwd of ik daarmee een forse push naar beneden kan forceren zodat het jaardoel van 110 kg (100 ???) nog haalbaar blijft.
Om een en ander kracht bij te zetten heb ik zojuist mijn koelkast opgeruimd en is alles wat niet in het programma past naar de vuilnisbak verhuisd. Gelukkif weinig eten hoeven weg te gooien, want dat staat me nog steeds tegen. Wel met pijn in het hart een nog niet aangebroken fles Chardonay aan de goorsteen geöfferd. Ben benieuwd wat dit kan gaan opleveren.

Bekijk Dieet Kalender, 27 mei 2018:
1047 kcal Vet: 37,56g | Eiwit: 79,91g | Kolhy: 93,25g.   Ontbijt: LU Cracotte Volkoren, AH Yorkham Naturel. Lunch: McDonald's Caesar Salad. Diner: AH Olijfolie Traditioneel, AH Kastanjechampignons, AH Excellent Ossenhaas. Snacks/Andere: Rund- en Varkensvlees Gehaktballen, Royal Club Tonic. meer...
2887 kcal Activiteit: Rusten - 16 uren, Slapen - 8 uren. meer...

14 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Wanneer zou je 110/100 moeten wegen volgens jouw begeleider? 
27 mei 18 door lid: flexjeM
De manier waarop wij het georganiseerd hebben is dat ik zelf mijn doelen stel en dat de begeleidster mijn stok achter de deur is die ervoor zorgt dat ik de doelen serieus blijf nastreven. Zij bepaald dus niet de doelen, maar houdt wel een oogje in het zeil of ik de doelen niet te slap stel. Mijn doel is om 110 kg aan het eind van dit jaar te wegen, de 100 kg aan het eind van dit jaar is stiekume wens die ik in mijn achterhoofd hou.  
27 mei 18 door lid: Hawkey4077
Dan is die 110 kg een mooi, realistisch doel, en zelfs die 100 kg is een mogelijkheid 👍🏽  
27 mei 18 door lid: flexjeM
Leuk geregeld! Alleen jammer van die fles... had je natuurlijk ook je begeleidster mee kunnen omkopen! :) 
27 mei 18 door lid: Nebulas
Je bent in 11 weken tijd wel ruim 11 kilo kwijt! Je gaat super! 👍🏻 
27 mei 18 door lid: Tijmpje
1 kg per week, dat is een vrij snel, maar nog net gezond tempo. Ik zou er maar trots op zijn! 
27 mei 18 door lid: wvdzwart
1 kilo per week kan je lichaam net nog op een gezonde manier bijbenen. 
27 mei 18 door lid: Tijmpje
Dank iedereen voor de steunbetuigingen. Natuurlijk is 1 kg per week geen slecht resulaat, het is zelfs tweemaal zoveel als wat ik doorgaans als weekdoe stel. De frustratie zit hem meer in het verloop van de grafiek, met name een paar forse terugvall periodes. Het frusterende van een terugval is niet alleen dat er gewicht bij komt, maar ook dat die periode verloren is om meer gewicht te verliezen, dus eigenlijk dubbele schade. En het voelt natuurlijk ook als falen als ik me meerdere dagen helemaal laat gaan. Eens kijken wat de komende vier weken onder het strakkere regime gaat opleveren. 
28 mei 18 door lid: Hawkey4077
Het hele afvalproces is een proces van vallen en opstaan. Voor praktisch iedereen, hoor. 😃 We kennen allemaal wel eens momenten waarin we niet ze heel sterk zijn. Maar hé, elke keer weer opstaan, je herpakken en dóórgaan, dát zijn toch zeker de successen die je op termijn naar je doel brengen. 👍🏻💪🏻 
28 mei 18 door lid: Tijmpje
Het gaat er niet om hoevaak je valt, het gaat erom hoevaak je opstaat💪🏼 
28 mei 18 door lid: KayleeeD
Gelukkig kan je elke dag weer opnieuw beginnen 👍🏽 (Die staat nu midden op mijn motivatiebord 😉) 
28 mei 18 door lid: flexjeM

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.