TMBoonstra's Logboek, 08 mei 18

Ik zag vandaag de term IF regelmatig voorbij komen. Ben me er even in gaan verdiepen maar heb wel een vraagje.
Zijn er ook IF'ers die 100% plantaardig eten?
Sowieso merk ik dat ik het lastig vind om goede plantaardige eiwitbronnen te vinden (die niet mega duur zijn en gevarieerd en niet te veel koolhydraten bevatten)

Bekijk Dieet Kalender, 08 mei 2018:
1928 kcal Vet: 83,59g | Eiwit: 67,66g | Kolhy: 227,99g.   Ontbijt: Jumbo Havermout Fijne Vlokken, Suiker, Volkoren Brood, AH Basic Saksische Smeerleverworst. Lunch: Wortelen, Bona Boter, AH Courgette, Hummus, Volkoren Brood. Diner: Mac n cheese, Fussili/ macaroni. Snacks/Andere: Jumbo Loempia Mini's, AH Mozzarella Sticks, Softijsje met Chocoladesaus of Chocolade Dip, Euro Shopper Vrieslollies, AH 100% Pindakaas Naturel, Oké Rijstwafels met Zeezout. meer...
5494 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

   Ondersteun   

Reacties 
https://www.bulkpowders.nl/complete-veganistische-mix.html?view=ppc&pid=4069&gclid=CjwKCAjwlcXXBRBhEiwApfHGTUAvrV2yM-ee0NlWg17JECcALCK6iZ_tmiQdJpv298f1frEvygPUoRoCGRIQAvD_BwE voor een kilo is dat toch niet duur?  
08 mei 18 door lid: Juggerhest
Verder ook Spirulina natuurlijk, maar ook zaden, pitten, noten, hennepzaad, bonen en peulvruchten en tempeh zijn goed verkrijgbaar. 
08 mei 18 door lid: Juggerhest
Ik doe geen IF maar behoor wel tot de plantaardige tak. Body & fit heeft amandelproteine. Neutraal van smaak en je doet er best lang mee. 
08 mei 18 door lid: Esther_88
Hm ben geen fan van poeders... Wil het liefst gewoon 'echt' eten 😉 
08 mei 18 door lid: TMBoonstra
Vandaar ook die andere items ;) oh en qua groenten en eiwitten: Avocado's, broccoli, asperges en spruitjes zijn daar goed in :) 
08 mei 18 door lid: Juggerhest
Misschien zijn sojaboontjes wat voor je? Zitten vol met eiwit! Kun je halen bij de orientaalse supermarkt en zijn niet duur 
08 mei 18 door lid: Sil412

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


TMBoonstra's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.