Elfje69's Logboek, 03 apr 18

Het moment vd waarheid 😱. Nu begrijp ik waarom ik me gisteravond voelde alsof ik zwanger was van een watermeloen 😬. Nu 4 balans-dagen ingepland, zaterdag weer weekendje weg 🙄
82,9 kg Tot nu toe verloren: 10,1 kg.    Nog te gaan: 8,9 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.

Bekijk Dieet Kalender, 03 april 2018:
1385 kcal Vet: 76,60g | Eiwit: 87,14g | Kolhy: 81,21g.   Ontbijt: Jumbo Frambozen Vries Vers, Alesto Nuts Royal Naturbelassen, Smaakt Gebroken Lijnzaad, Funksjonell Sukrin Gold, Danone Hüttenkäse, Zuiver Zuivel Magere Kwark. Lunch: Fat Bombs, Bramen-Kokos, AH Winterpeen, Champignons, Rode Paprika, Bloemkool, Olijfolie, Milbona Turkse Yoghurt, Zuiver Zuivel Magere Kwark. Diner: Diner / Ovenschotels, Mexicaanse aubergine-courgette gehaktschotel. Snacks/Andere: Fat Bombs, Bramen-Kokos, Jumbo Frambozen Vries Vers, Milbona Turkse Yoghurt. meer...
2177 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...
Gewichtstoename van 1,4 kg per week

13 Ondersteuners    Ondersteun   

21 tot 40 van 50
Reacties 
Zo je hebt altijd baas boven baas! Genoten van de paasdagen? 
03 apr 18 door lid: jong1432
@jong1432, ik begon mijn paasweekend met een begrafenis, dus nee, eerlijk gezegd niet echt. 
03 apr 18 door lid: Elfje69
Elfje Nee inderdaa door slechte nierfunctie maar ook icm diverse hartmedicaties die ik slikken moet. En niet te vergeten, ik heb van mezelf een enorm lage bloeddruk (gelukkig in mijn geval qua gezondheid maar meestal wel heel erg vervelend). Plastabletten verlagen die bloeddruk oha nog veel meer en daar is bij mij echt geen ruimte meer voor.  
03 apr 18 door lid: Tijmpje
@jong1432 Mss kan je jouw idee bij je opmerking van 'baas boven baas' even uitleggen? Roept bij mij wat vraagtekens op nl..  
03 apr 18 door lid: Tijmpje
Tijmpje, ja, da's jammer dan idd, want ondanks dat het troep is geniet ik wel heel erg van mijn verbeterde nachtrust. Ik heb ook van mezelf een lage bloeddruk, daarom ook lage dosering medicatie, maar ik weet dat veel mensen het idd niet mogen hebben. 
03 apr 18 door lid: Elfje69
Ik denk dat ze de kilo’s bedoelt... 
03 apr 18 door lid: Mijntje2009
Dat weet ik ook wel zeker Mijntjepeters. Het is natuurlijk wel jammer dat iemand dan zo'n reactie plaatst zonder eerst de rest vd reacties te lezen. Ik heb echter besloten me er maar niet te druk om te maken ✌️ 
03 apr 18 door lid: Elfje69
We hebben het nu hier over serieuze zaken, bepaald niet alleen de kilo's, en op die stroom komt zo'n opmerking ineens héél ongepast binnen. Bij mij roept het vraagtekens op, vandaar dat ik graag even uitleg wil. Bij uitblijven van reactie kan ik altijd nog zelf invullen.  
03 apr 18 door lid: Tijmpje
Blijf in en uitademen Tijmpje, ik heb lang geleden geleerd het niet aan m'n hart te krijgen van onbezonnen opmerkingen (geinige woordspeling ook nog ff toch! 😉 ) 
03 apr 18 door lid: Elfje69
O maar dat doe ik ook niet, hoor. Ik maak me niet druk maar ben wel benieuwd.  
03 apr 18 door lid: Tijmpje
👍 
03 apr 18 door lid: Elfje69
Waarschijnlijk wil ze alleen op de bijgekomen kg reageren? Je hoeftje nl niet perse te mengen in een gesprek. 
03 apr 18 door lid: annemiek rembil
Niet iedereen leest ook alle reacties.  
03 apr 18 door lid: annemiek rembil
Annemiek, ik begrijp helemaal wat je bedoelt hoor, maar als 2 mensen juist zitten te delen hoe kut het kan zijn om door je hartkwaal zo gevoelig te zijn voor gewichtsschommelingen komt het wel raar binnen natuurlijk. Dat gedeelte stond ook niet "meters scrollen" ver weg. Ook met de opmerking "lekkere Pasen gehad" werd niets verkeerds bedoeld (neem ik aan), maar als je -zoals ik- echt een loodzwaar kutweekend hebt gehad- komt ook dat niet echt top binnen. Maar goed, ik had me voorgenomen om er verder niet op in te gaan en dat doe ik nu dan alsnog..foei elfje 
03 apr 18 door lid: Elfje69
Ja wat Annemiek zegt is wel waar. Heel veel mensen lezen de voorgaande reacties niet. Af en toe wel jammer. 
03 apr 18 door lid: kimmmerd
Ik reageerde inderdaad alleen op toename in kilo’s, hier koppelde ik de paasdagen met voor vele een overvloed aan voedsel. Met baas boven baas bedoelde ik dat ik in 4 dagen tijd 2 kilo ben aangekomen. Excuus.  
03 apr 18 door lid: jong1432
Ik begreep het wel jong1432, het kwam alleen erg ongelukkig aan. Nix aan te doen ✌️ 
03 apr 18 door lid: Elfje69
Gecondoleerd nog Elfje. 
03 apr 18 door lid: annemiek rembil
Dank je wel Annemiek 😘 
03 apr 18 door lid: Elfje69
Schijnt ook niet gelezen te worden dat je een begrafenis had. Gaan over andere dingen door. Maakt mij niet uit, maar iedereen kijkt naar een ander, en maken commentaar dat anderen niet goed lezen. 
03 apr 18 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Elfje69's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.