Soufyan Whatsheppie 18-02-2018's Logboek, 28 mrt 18

Gelukkig weer onder de 170 kg.

Gisteren ging ook weer volgens planning.

Ik was wel 1 uur later vertrokken dan de bedoeling was. Vervolgens had de trein ook nog vertraging omdat er iemand onwel was geworden en met de ambulance uit de trein werd gehaald.

Al met al 1.5 à 2 uur kunnen zwemmen.

Bij terugkomst thuis merk ik dat ik dat het moeilijkste moment vind van de dag.

Heeft iemand tips om in de avond het dieët wat makkelijker te houden.

Ik kom van maandag tot vrijdag omstreeks 01:00 s'nachts thuis van werk.

Alleen dinsdag ben ik al om 18:40 thuis van werk.

Meestal staat dan nog de warme maaltijd klaar die ze hebben gemaakt. Ik vind het moeilijk om daarvan af te blijven.

Ik vind het ook weer zonde om het weg te gooien.

Ik heb al vaak gezegd dat ze niet voor me hoeven te bewaren.

Ik probeer altijd gewoon netjes gebleven cup a soup te pakken, helaas lukt dit niet altijd zo goed.

Tips voor de avondzwakte zijn welkom.

Wel mooi 1.1 kg afgevallen gisteren.
169,4 kg Tot nu toe verloren: 9,6 kg.    Nog te gaan: 94,4 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.
Gewichtsafname van 7,7 kg per week

12 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik eet na mijn avonddienst altijd een bak optimel yoghurt met noten en zaden en een appel ofzo. Vult goed 
28 mrt 18 door lid: Mijntje2009
Hoe ziet jouw 'eet' dag eruit met je onregelmatigheid?  
28 mrt 18 door lid: adff
Dit probleem heb ik ook altijd !ben benieuw of er goede tips zijn 
28 mrt 18 door lid: paulachsrlott
heel DUIDELIJK stellen dat je die warme maaltijd NIET hoeft!!! en ze daarmee jou doorzettingsvermogen verpesten. dat noemen ze lekker maken met iets wat je niet mag! ze zouden je ook kunnen steunen door een heerlijke salade of verse kom soep weg te zetten.  
28 mrt 18 door lid: Lindavanzand
Ik heb altijd snoep in huis. Kook wat mijn man en kind willen eten en eet daarnaast gewoon vanuit mijn dieet. Mijn gezin hoeft niet te "lijden" onder mijn dieet. Ze hebben 't ook totaal niet nodig. Het vergt wilskracht en het echt willen. Heb steeds bij jouw berichten 't idee dat je 't helemaal zelf niet wilt om af te vallen. Dat terwijl jouw gewicht juist een enorm gezondheidsprobleem is!!! Woon je trouwens in een studentenflat? Want als 't je gezin is dan vind ik 't nog gevaarlijk ook dat ze de gezondheidsrisico's van jou in de wind slaan! 
28 mrt 18 door lid: Mootjuh0107
anders misschien een stuk ducktape op je mond plakken. kan er ook niks in 👍 
28 mrt 18 door lid: Lindavanzand
In situaties waarin ik al voldoende gegeten heb en er is nog iets over, dan krijg ik ook wel eens te horen “Neem nog wat, het is zonde om weg te gooien”. Die zin heb ik de loop van de tijd veranderd in “Ik heb al voldoende gehad, het zou zonde zijn om het op te eten”. Want ik weet dat ik het dan later er weer af moet trainen.  
28 mrt 18 door lid: wvdzwart
Idd mootjuh. Stoppen met excuses, maar doen! 
28 mrt 18 door lid: elntien
Hoe zien jou dagen eruit..?? Hoe laat sta je op, hoe laat ga je te werk..?? Heb je een active baan of juist niet..?? Als je savonds thuis komt en je hebt je calorieën al op voor de dag, wil je tanden poetsen en een glas drinken de truc wel eens doen of drink wat voor je thuis komt zo zit je maag al "vol" en pak je minder snel het eten. Een bak optimel met noten en zaden is een grote calorie bom, het vult zeker dat ben ik met je eens maar dan kan je ook net zo goed die maaltijd pakken die er nog staat. Optie kan zijn om naast het glas drinken nog een gekookt ei ongeveer 80 kcal te eten of 100 gram gegrilde kipfilet plakjes ongeveer 116 kcal (als ze dan toch wat voor je klaar willen zetten als je thuis komt is dat een beter alternatief) dat vult net genoeg om je nacht in te kunnen... Als je dit vol weet te houden word ook dit een gewenning, na 90 dagen is iets een patroon keep that in kind..!! Ook jij kan dit 💪🏼 
28 mrt 18 door lid: nikki stefanie
Als ik eenmaal aan het afvallen ben, vind ik het ook zonde om dan weer wat te zondigen. Ik woon trouwens nog thuis, ik help mijn moeder met de verzorging, (MS) en rolstoelafhankelijk. Mijn dieët is vrij streng, sommige hier vinden heel streng. Overdag gaat alles goed, het zijn die avonden na thuiskomst. Dat ik niet af wil vallen, is het niet. Zit ik eenmaal in de flow, dan gaat het goed. Deze week is zo een probeerweek met zwemmen en het dieët. Dat zwemmen zorgt ervoor dat ik zo snel afval icm het dieët. En ik hoor hier vaak snel afvallen is niet goed, ik weet dat dat niet de verstandigste keus is. Maar je moet het zo zien: je weegt bij wijze van spreken 81 kg en je wil naar de 75 kg. Je valt wekelijks (omdat je een vrij makkelijk dieët volgt) 0.1 kg per week af. Dan zou het 60 weken duren om op streefgewicht te komen. Dat is voor mij gewoon geen optie. Als ik bijna op gewicht ben, ga ik een gezond levenspatroon creëren, zodat ik me daar mijn leven aan kan gaan houden. Op dit moment moet er nog gewoon meer dan 95 kg af om op streefgewicht te komen. Ik hoop dat jullie het begrijpen. ps: ik ga die optimel is halen, goeie tip. 
28 mrt 18 door lid: Soufyan Whatsheppie 18-02-2018
Mind* 
28 mrt 18 door lid: nikki stefanie
Maar nogmaals..je bent al maanden verder, 28 keer opnieuw begonnen en geen kilo kwijt.. blijkbaar kom je dus niet in de flow.. Maar aangezien je toch niets aanneemt van alle adviezen die je al gekregen hebt hier... keer op keer.. Tja..🤔 
28 mrt 18 door lid: elntien
Ook met een calorie tekort van 500 val je een heel eind in de week af, het zorgt er ook voor dat je genoeg binnen krijgt om het vol te kunnen houden. Ik weet het niet hoor maar ik ben zelf ook over de 120 kg geweest en weet wel een beetje wat werkt en wat dus juist de valkuilen zijn. Het punt is nu dat jij gewoon en crash dieet volgt en waarschijnlijk zo weinig binnen krijgt dat mocht jij op deze manier überhaupt al op gewicht komen en dus die gezonde levensstijl aan gaan nemen en dus normaal gaat eten je waarschijnlijk toch weer aan komt omdat jij je lichaam zo over de zeik hebt geholpen met dat crashen. Maar goed, het zijn maar tips en ik zou er gewoon niets mee doen als ik jou was. 🙂 
28 mrt 18 door lid: nikki stefanie
Ik eet die ‘caloriebom’ bijna iedere avond... Vroeger at ik iedere avond een zak chips dus ik vind het een goede keuze! 
28 mrt 18 door lid: Mijntje2009
Ik ben nog altijd 20.5 kg verwijderd van mijn zwaarste gewicht. Verder wilde ik graag tips voor de avondzwakte. De kilo's gaan er hoe en dan af. Het dieët is alleen niet het enige waar ik met mijn hoofd zit. Ik ben er achter gekomen dat ik een stresseter ben. Soms is alles bij elkaar veel om mee te dealen. Enige structuur in mijn leven brengen is ook lastig met wisselende tijden. Als ik tips nodig heb geef ik dat aan. Bedankt voor alle reacties. 
28 mrt 18 door lid: Soufyan Whatsheppie 18-02-2018
Bak optimel 230 kcal 30/40 gram noten (dat weegt een hand vol al gauw)gauw 230 kcal Gooi je er nog een lepel zaad bij a 60 kcal zit je toch op 520 kcal... Ik weet het niet maar zoveel eet ik per hoofdmaaltijd dat is echt behoorlijk wat hoor voor een "snack/tussendoortje" . 
29 mrt 18 door lid: nikki stefanie
Ik neem 200 ml optimel a 82 kcal en ik neem ongeveer 28 gram noten a 173 kcal dus de helft ongeveer... 
29 mrt 18 door lid: Mijntje2009
Bakje kwark met een appeltje en kaneel, niet superveel calorieën, maar wel eiwitten waar je lekker vol gevoel van krijgt of wat lekkere rauwkost met een beetje humus of huttenkase. 
29 mrt 18 door lid: Yvyvie

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Soufyan Whatsheppie 18-02-2018's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.