@zomerspruit, ik heb vanaaf toch maar een half receptje van de pecan fat bomb bars gebakken. 6 st dus. ik heb alleen 3 kruimels geproefd, maar die waren heerlijk en ze ruiken fantastisch :-)
|
1627 kcal
|
Vet: 88,31g | Eiwit: 100,19g | Kolhy: 97,98g.
Ontbijt: Brood enzo, Chocolade-Notenbrood, AH Conference Peren, Smaakt Gebroken Lijnzaad, Alesto Nuts Royal Naturbelassen, Funksjonell Sukrin Gold, Mama Natuur Biologische Magere Kwark, Milbona Turkse Yoghurt. Lunch: Brood enzo, Keto Brood vol zaden, Lunch / Mealprep, Kipgehaktbrood. Diner: Diner / Ovenschotels, Boontjes met pindasaus en kipgehakt met puree. Snacks/Andere: Pinda's, Chocola & Snoep, Avocado-Chocolade Truffels, Raw Super Food Kokoschips, ISIS Choko Crunch, Optimel Chocoladevla. meer...
|
|
1 tot 20 van 27
Reacties
Leuk!! 😁 Ben benieuwd hoe de rest smaakt haha. En heb je uiteindelijk minder pecannoten gebruikt of toch die 200 (:2) aangehouden?
01 feb 18 door lid: Zomerspruit
|
nee, minder, de helft van 120, dus 60 Gr en dat vond ik echt meer dan genoeg al hoor.
02 feb 18 door lid: Elfje69
|
Ingrediënten voor 12 stuks:
120 gr pecannoten
30 gr rozijnen
40 gr kokos geraspt
100 gr kokosolie
60 ml suikervrije maple syrup
110 gr amandelmeel
55 gr lijnzaadmeel
Bereiding
Oven voorverwarmen op 175 graden. Pecans uitspreiden op bakplaat en in ca 8 min geurig roosteren. Daarna in grove stukken hakken.
Amandelmeel, lijnzaadmeel en kokos in mengkom doen en goed door elkaar roeren. Pecans en rozijnen erbij en er ook goed doorheen roeren.
Dan de gesmolten kokosolie en de maple siroop en evt stevia-druppels (10 st) erdoor mengen. het moet een kruimelige/plakkerige massa worden..
Doe het deeg in een ovenschaal/brownievorm en druk het goed aan. Indien nodig met bolle kant van een vochtige lepel.
Bak in ongeveer 20 gaar, of tot je ziet dat de randjes lichtbruin worden.
deels af laten koelen en dan in de koelkast minstens een uur door en door koud laten worden, zodat je hem makkelijk in 12 stukken kan snijden.
Macro’s per stuk bij 12 stuks:
Kcal
249
Vetten
22,4 gr
Koolhydraten
6,6 gr
Eiwit
4,2 gr
02 feb 18 door lid: Elfje69
|
Super!! Hopelijk heb ik van t weekend ook even tijd om ze te proberen 😊
02 feb 18 door lid: Zomerspruit
|
hmpf, krijg net appje van manlief dat hij en collega de reep hebben goedgekeurd... ik mag van mezelf na het avondeten 1/4 :-(
02 feb 18 door lid: Elfje69
|
Ik dacht dat er een foto van balkenbrij stond.
(Wat ik trouwens wel lust maar wat vlgs mij niet heel gezond is).
Maar lijkt me wel lekker zo'n reepje.
02 feb 18 door lid: jetje2015
|
Ik ook Jetje.!!!😁🙈
Heerlijk trouwens..!
02 feb 18 door lid: elntien
|
Lijnzaadmeel.. gewoon lijnzaad malen.?
02 feb 18 door lid: elntien
|
kan ook, maar ik heb gewoon lijnzaadmeel van Smaakt (bij de Appie)
02 feb 18 door lid: Elfje69
|
Kan de maple ook verruild worden voor honing of agave siroop? Ik heb geen maple in huis... en heb zoooooooon trek in zoet 🤭
02 feb 18 door lid: Fiep_1
|
dan zou ik voor agave kiezen persoonlijk. 👍
02 feb 18 door lid: Elfje69
|
Vandaag gebakken. Bij mij is het een soort van brosse koek geworden( lijkt iets te lang in oven te zijn gebakken) valt bij snijden uit elkaar , moet hem nog proeven.
04 feb 18 door lid: Fiep_1
|
oei, dat denk ik ook Diep, want de mijne is gewoon stevig genoeg om te snijden en mee te nemen zonder gekruimel 🤔 ik hoop dat ie iig wel lekker is geworden dan!
04 feb 18 door lid: Elfje69
|
04 feb 18 door lid: Elfje69
|
Lijkt wel balkenbrij :) Ook zo heerlijk hihi
04 feb 18 door lid: Nellebellie
|
sjemigdepemig Nellebellie, je bent al de zoveelste die lullig doet over mijn gebrek aan fotografie-talent 😂😕😂
04 feb 18 door lid: Elfje69
|
Oeps...lol. Zie nu pas de eerdere reactie over balkenbrij hahaha. Ik ben dan ook een echte vleesliefhebber :p
04 feb 18 door lid: Nellebellie
|
Vind je foto's wel erg mooi hoor...wink wink :)
04 feb 18 door lid: Nellebellie
|
ah joh, ik heb ermee leren leven. ik kan lekker bakken, maar mn foto's lijken nergens op 😂
04 feb 18 door lid: Elfje69
|
Vraagje, wat voir stevia gebruiken jullie want ik had red velvet cakejs van Oahns gemaakt maar die waren niet te eten , zo bitter. Nu heb ik sucralose waarmee je kunt bakken en koken maar ik vind het nog bitter
04 feb 18 door lid: erzs1967
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
Elfje69's Gewicht Geschiedenis
|