Ingrid jansen1971's Logboek, 18 dec 17

Morgen naar de diëtiste, wanneer wegen jullie je en hoeveel keer in de week?
Waarom kan ik niet in een logboek kijken van iemand voor lekkere recepten? Ik kijk alleen met mijn mobiel is dat misschien de reden?
114,3 kg Tot nu toe verloren: 9,3 kg.    Nog te gaan: 36,3 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.

Bekijk Dieet Kalender, 18 december 2017:
129 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...
gewichtsbehoud

5 Ondersteuners    Ondersteun   

21 tot 40 van 43
Reacties 
Je weegt 114 kilo, je bent 46 jaar? En je lengte? Kom ik globaal berekend op een bmr van 1800 kcal.. nou dat is dit niet kan ik je vertellen.. 
20 dec 17 door lid: elntien
Djiezus, hoe oud is die diëtiste?? heeft die haar opleiding in de Middeleeuwen gedaan??😱 
20 dec 17 door lid: Elfje69
Haha idd elfje! 🙈 Ingrid.. ik zou zeggen.. zeg je afspraak af😬😁👊🏻 
20 dec 17 door lid: elntien
mijn lengte is 174. ik moet je toegeven dat ik om een uur of 11 verlang naar eten. dus nu maar een kauwgum 
20 dec 17 door lid: Ingrid jansen1971
ik denk dus dat ik maar stop bij de diëtiste en hier gewoon verder ga 
20 dec 17 door lid: Ingrid jansen1971
Wat eten julle dan op een dag 
20 dec 17 door lid: Ingrid jansen1971
Ja ik kom op een bmr van 1847 kcal.. die zou je dus moeten eten.. ik zorg altijd dat maar 1 hoofdmaaltijd uit hoofdzakelijk (goede) khd eet. Smorgens kwark met el lijnzaad en hand pompoenpitten/Zonnebloempitten, een appel en kaneel. Nou dan red je het prima tot 12:00..maar evt stuk fruit tussendoor. Lunch of omelet van 2/3 eieren, met groente, en ham of kaas evt.. of tonijn (van alles mogelijk) of spelt crackers of bananencake, of havermouttaartje. Oid. Tussendoor hand noten, of een smoothie met groente en fruit en havermout oid. Diner van alles, als het maar lekker is!☺️ bv khd arme quiche, kip uit de oven, groente lasagne, paprika soep, gevulde paprika's, enz enz.. (staat heet veel in mijn logboek. S avonds nog bakje kwark, of fruit, of een speltcracker, of rijstwafels. Of noten, Oid.. keuze genoeg!! Ik heb het weekmenu wat ik voor mijn schoonmoeder gemaakt nog wel, als je wil kan ik je die wel mailen ofzo.. heb je een beetje een idee.. die is ook helemaal in balans qua vetten, eiwitten en khd. Dan geef je maar een gil! 
20 dec 17 door lid: elntien
Dank je hier kan ik mee aan de gang. Mijn email is. ingridjansen7@gmail.com 
20 dec 17 door lid: Ingrid jansen1971
Mischien niet heel onbelangrijk om ook eventuele ziektes, gezondheid gebreken etc mee te nemen. Iemand die diabeet is of die hart/vaatziekten heeft kan en mag ook niet alles eten lijkt mij. Daarbij moet ik ook toegeven dat ik niks met diëtistes heb, gezond verstand , en uitproberen werkt vaak het beste. 
20 dec 17 door lid: Fiep_1
O, Elntien, die zou ik ook wel willen? Als het kan dan zet ik mijn mailadres in een pb naar je.  
20 dec 17 door lid: annemiek rembil
@Eltien, zijn de recepten van dat weekmenu redelijk makkelijk te maken? dan ben ik ook wel geïnteresseerd☺ vind het erg lastig om op een gezonde manier aan genoeg calorieën te komen, weet op denk duur gewoon niet wat ik nou nog meer moet eten 
20 dec 17 door lid: Leannha
ik stuur m'n mailadres ook wel in een pb, goed? 
20 dec 17 door lid: Leannha
T komt eraan Ingrid.. heb verder nog geen emailadressen.. bedenk wel, dit menu is op 1600 kcal berekend.. dus moet je meer of minder, zelf iets toevoegen of weglaten 
20 dec 17 door lid: elntien
Maar Annemiek.. is veel te veel voor jou!! 😜😝😛 
20 dec 17 door lid: elntien
Iets weglaten?;) 
20 dec 17 door lid: annemiek rembil
Ik weeg me vaak elke dag😬 Heel slecht, I know. Ik ga vanaf proberen me te wegen op een vaste dag, 1x in de week. 
20 dec 17 door lid: iWelles
Hoi Ingrid, ik lees uit de berichten dat je net als mij 114 kg weegt en ook 174cm bent. Ik begrijp dat je te weinig eet volgens schema van de diëtiste? Uit ervaring weet ik nu ook dat het echt belangrijk is om aan het aantal kcal van je bmr te komen zoals Elntien zegt zolang je idd maar de goede vetten/khd enzovoort neemt en veel suikers vermijd. Ik sport 4x per week en wandel veel met honden weet niet of jij verder nog sport? mijn bmr is rond de 1950 kcal maar eet altijd rond de 2100 kcal omdat mijn lichaam veel calorieën verbrand, van koolhydraten probeer ik onder de 200 gram te blijven, ben van mening dat je lichaam khd ook gewoon nodig heeft. Vond het op het begin ook heel krom hoor dat ik zoveel moet eten om af te vallen maar het werkt echt. is ook wel logisch dat je lichaam genoeg voeding binnen moet krijgen om normaal te kunnen functioneren. Is zelfs vaak zo dat ik denk: "moet ik nou alweer eten.." omdat ik nog vol zit. maar dat is juist belangrijk bij een gezondere levensstijl, dat je verzadigd bent zodat je het kan volhouden en zodat afvallen geen straf word! Veel succes! 
20 dec 17 door lid: kimmmerd
Elntien, mag ik je mijn mail adres sturen? Of is het voor mij te lastig denk je, qua kc? Ik ben wel benieuwd.  
20 dec 17 door lid: annemiek rembil
Hoi Kimmerd! Het afvallen gaat nu dus beter lees ik? Fijn ! 
20 dec 17 door lid: annemiek rembil
Mooi gezegd Kimmerd.. idd! Ja je zal het een beetje moeten opbouwen, je lijf is nu gewend aan minder en zal blij zijn met meer, maar als je het even tijd geeft gaat het dan wel.. en veel beter voor je! Ja hoor mag Annemiek.. al is het om te zien welke dingen ik eet en de hoeveelheden.. ook voor jou geldt, langzaamaan opbouwen! 
20 dec 17 door lid: elntien

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Ingrid jansen1971's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.