Annaï's Logboek, 24 jul 16

Ik lees wel is dat mensen het hier van 'zich afschrijven'. Ik heb dat nog nooit gedaan, maar geloof dat ik dat op dit moment ook eventjes nodig heb. De laatste tijd loop ik een beetje vast. Dit weekend had ik een fotoshoot met m'n lieve broer en bij het terugzien van de foto's kreeg ik een dubbel gevoel. Natuurlijk ben ik blij met wat ik het afgelopen half jaar heb bereik en moet ik trots op mezelf zijn, wat ik ook wel deels ben, maar tegelijkertijd lukt het me niet om een echt voldaan gevoel te krijgen. De cijfertjes beginnen m'n gevoel iets de baas te worden geloof ik en dat moet natuurlijk niet. Ik kwam daarom ook aan het nadenken en besefte me dat ik in m'n hoofd eigenlijk heel veel bezig ben met wegen, calorieën tellen, gezond eten, geen fouten maken enzovoorts enzovoorts. Misschien dat het daarom ook beter is om de weegschaal 2 weken weg te geven zodat ik niet meer naar dat ding kan grijpen. Hmmm, ik weet het nog niet.. Ik ga er nog even over nadenken haha. Maar oke, voor de geïnteresseerden: een nieuwe voor en na foto staat bij m'n afbeelding en voor nu welterusten en succes met jullie nieuwe week!

Bekijk Dieet Kalender, 24 juli 2016:
923 kcal Vet: 7,00g | Eiwit: 49,40g | Kolhy: 166,49g.   Ontbijt: Optifit Magere Aardbeienkwark. Lunch: Heinz Tomatenketchup, Honig Groentesoep. Diner: Witte Boterham, Rinse Appelstroop Appelstroop (10g), Bruine Boterham. Snacks/Andere: Banaan, Snack A Jacks Cheese Rijstenwafel, Jumbo Mueslireep Yoghurt & Cranberry. meer...

3 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Het resultaat is ongelooflijk ! Wat knap van je :-) Jij verdient zeker een dikke pluim en kan terecht fier zijn op jezelf met wat je hebt bereikt ! Fijne maandag :-) 
25 jul 16 door lid: Budgie1
wauw... mooi zeg. goed gedaan hoor. misschien goed om even wat minder te wegen. dat kun jij het beste beoordelen, wat voor jou beter voelt.  
25 jul 16 door lid: tirzaV
Tjeetje, Ik wil je even een ontzettend groot compliment geven. Wat zie je er goed uit zeg. Hoeveel wil je er nog af? Wat 65 kilo is toch prachtig? Je moet ook kijken naar hoe je je voelt. Gewicht zegt niet altijd alles. Ik ben geïnspireerd door jou. En zal ook proberen mij kilo's eraf te krijgen.  
25 jul 16 door lid: joriekehuizinga
Hoi Annaï. Je weet denk ik hoeveel bewondering ik voor je heb. Dat je er zo mee bezig bent snap ik erg goed, ik ken het ook. Altijd denken aan niet te vet , aantal kc. Maar weet je, je bent er zó mee bezig geweest, dat het logisch is. En het was /is erg belangrijk voor je. En zeg nou eerlijk, je ziet er fantastisch uit ♡♥♡♥♡♥!! Het was zeker de moeite waard. Maar laat het geen obsessie worden, dat dat het énige is waar je mee bezig bent. De weegschaal wegzetten lijkt misschien een goed idee. Net zoals wanneer je lijnt , je alle lekkere dingen weghaalt. Ik denk dat jij sterk genoeg bent om er wat minder op te staan. Maar ik begrijp dat je eerst moet " afkicken". Het kan ook omslaan, dat je bijna niets durft te nemen omdat je niet kunt controleren of je aankomt. Probeer gewoon wat goed voelt, dat heb je met lijnen ook goed gedaan toch? Nou, succes ook deze week. Denk eraan, het belangrijkste is evenwicht. Ps. Ik heb al een paar x hier op FS je naam genoemd aan mensen, om je als voorbeeld te stellen hoe het ook kan. Hoe prachtig je er nu uitziet. Want iedereen kan wel zeggen dat er niets mis is met wat zwaarder zijn, nou, wij weten wel beter he ;)) 
25 jul 16 door lid: annemiek rembil
Dankjullie wel allemaal, echt super lief!!  
25 jul 16 door lid: Annaï
En Annemiek, ik heb ook ontzettend veel bewondering voor jou. Hoe jij altijd iedereen hier probeert te helpen, steunen en opvrolijken: fantastisch! En misschien is het inderdaad beter om de weegschaal niet helemaal weg te doen, maar proberen 'af te kicken'. Ik ga dat denk ik maar proberen. T blijft een dingetje he dat afvallen ;) Hoe gaat het met jou? Op gewicht gebleven na het weekend of nog niet gewogen? X 
25 jul 16 door lid: Annaï
Hoi Annai, wat heb jij het goed gedaan en leuke foto's ! Ik werd ook helemaal stapel van het calorieen tellen en opschrijven,daar ben ik dus mee gestopt, eet nu o.a.veel groente en fruit en helemaal geen brood meer,heb me in tijden niet zo goed gevoeld.Ik ga wel elke morgen op de weegschaal,wordt daar niet gestrest van, wil controle houden. 
25 jul 16 door lid: jantje51
Ikke ?? Nou, dank je wel hoor. Ben ik me niet van bewust. Maar wel een lief compliment ;)) Lees mijn logboek als je wil, dan zie je hoe het was t weekend, beetje lang om weer op te schrijven. Ben wel een pond afgevallen :)) 
25 jul 16 door lid: annemiek rembil
Ah ik lees het inderdaad! Beterschap!! 
25 jul 16 door lid: Annaï
Annaï, je moet trots zijn op jezelf hoor. Ik kan me wel voorstellen dat je je zo voelt. Ik heb nu ook houvast aan de kcal en best bang om dat los te laten. Al wil ik nu proberen om er minder strikt mee om te gaan, toch maakt me dat bang. Ik heb altijd geroepen dat ik "levenslang" heb en dat blijkt maar weer nu ik bezig men met mijn 3e poging. Dus ik ben niet degene die je kan vertellen hoe of wat, anders kon ik het zelf ook. Ik hoop dat welke keuze je ook maakt, jij je er goed bij blijft voelen, dat is wel heel belangrijk. Ik heb er vertrouwen in dat je de goede weg voor jezelf vind.  
25 jul 16 door lid: domista
Dankjewel Domista! En ik zal ook vast wel de goede weg vinden, alleen zal ik nog even moeten zoeken ;)  
26 jul 16 door lid: Annaï

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Annaï's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.