sam87nl's Logboek, 11 mrt 24

Toch weer iets aangekomen deze week :(

Ik word er snel moedeloos van merk ik terwijl ik weken achtereen steeds iets ben afgevallen. Nu voelt het tien keer zo zwaar dat ik ben bijgekomen. Slaat nergens op dat ik hier zo sterk mee zit.

Komende week ga ik meer met smoothies doen. Een makkelijke manier om meer vezels binnen te krijgen en een gezonde manier tegen snack trek!

Woensdag komt de uitslag van mijn microbioom test. Ofwel darmbacterien. Dit kan van invloed zijn op verdere voedingskeuzes dus ik ben benieuwd!

Nou nu eerst maar naar de sportschool. Maandag met een goede start beginnen dus!

Bekijk Dieet Kalender, 11 maart 2024:
769 kcal Vet: 30,45g | Eiwit: 58,78g | Kolhy: 57,32g.   Ontbijt: Sip Groene Smoothie. Lunch: Yfood Happy Banana. Snacks/Andere: XXL Nutrition Green Protein, Sip Smoothie Bruin. meer...

17 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Als je op een gezonde manier veel vezels wil binnen krijgen en iets gezonds wil pakken als je trek hebt, dan kan je beter fruit eten, dan dat fruit verwerken tot een smoothie. Dan zit je namelijk veel sneller vol (dus minder suiker/kcal) en krijg je ook al de vezels binnen. 
11 mrt 24 door lid: Antoinette loves food...
Ik volg een biohack programma waarbij mij vertelt is dat ik smoothies moet maken met 80% groenten en 20% fruit. Lastig, want je hebt helemaal gelijk, in die ene appel zit meer vezels dan in alle groenten. Dit om te voorkomen dat je een insuline piek krijgt. Waarschijnlijk ga ik wat aanvullen vanuit supplementen.  
11 mrt 24 door lid: sam87nl

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


sam87nl's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.