02 feb 24 door lid: Yoo69
|
Maar pas op: salade met tonijn geeft een humeur van azijn 😝
02 feb 24 door lid: Tantepanda
|
Die heb ik altijd al, veranderd dus niets 😆
02 feb 24 door lid: SabineS85
|
02 feb 24 door lid: Rommeltjes
|
02 feb 24 door lid: Tante Lien86
|
Ga ik vanaf morgen dan ook eens proberen!! 😄
02 feb 24 door lid: Suzepluus
|
Heb je de chorizo gebakken of was ie al zo mooi en smakelijk? (Zo ja, welke chorizo is het)
02 feb 24 door lid: DoctorSnuggles
|
Het is chorizo Iberico Bellota. Ik heb een worst van 650 gram gekregen van familie dus moet maar eens beginnen wil ik hem eind dit jaar nog ophebben 😆 Niet gebakken, alleen afgesneden. Erg lekker. Misschien ga ik hem volgende keer even kort bakken. Misschien nog wel lekkerder 😀
02 feb 24 door lid: SabineS85
|
Klinkt helemaal lekker. Wel veel inderdaad zo’n heel ding. Het zal ongetwijfeld een vorm van heiligschennis zijn voor de ware delicatesse kenners, maar ik vries stukken worst in.. (chorizo, droge worst van de Sligro etc) ze komen er volgens mij uit zoals ze erin gingen 😋
03 feb 24 door lid: DoctorSnuggles
|
Ik doe dat ook dus dat maakt ons twee culibarbaren! Er zitten 2 stukken in de vriezer. Anders voel ik de hele tijd druk dat ik het moet eten omdat het kapot ga en daar ga ik, uiteraard, zelf helemaal kapot aan 😅
03 feb 24 door lid: SabineS85
|
Met culinair barbaarse groet zeg ik, goeie zet. Waar heb je anders een vriezer voor 👍😄
03 feb 24 door lid: DoctorSnuggles
|