Wikkie1977's Logboek, 09 okt 23

Goedemorgen! gisteren qua eten ging goed. Ondanks dat ik een goed gevoel had na de live sessie voelde ik me niet top. maar ja, dat soort dagen zitten er tussen. Ik heb gisteren kruidnoten karamel zeezout gegeten en heb me binnen de calorie grenzen kunnen houden. Best knap moet ik zeggen want ik vreet zo een zak leeg. Vandaag ga ik 2 uur werken en moet ik even een echo en foto laten maken van mijn wijsvinger. Die kan ik al een jaar niet volledig buigen. en als ik dat wel doe, ontstaat er een blauwe plek tot aan de onderkant van mijn vinger. Dus even naar laten kijken. als het simpel te verhelpen is dan prima maar als het iets is waar een langere hersteltijd aan vast zit dan: laat maar.

14 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Klinkt als een drukke dag! Hoe ging het? 
09 okt 23 door lid: SabineS85
Ik zie dit nu pas! Hoe was het? 
09 okt 23 door lid: Antoinette loves food...
ging best goed Sabine, voor mij was het ook wel echt druk maar ja...ik dacht: ik kan dit.  
09 okt 23 door lid: Wikkie1977
Het ging allemaal best goed. Ik moest dus een foto en echo van mijn vinger maken. Maar het liep wel 20 minuten uit. Normaal zou dit me stressen maar heb mezelf weten te kalmeren. Daarna werk. Ging ook prima...maar het arbeidsdeskundig rapport moest besproken worden...ik vond het erg lastig om mijn concentratie te houden. Vanmiddag dus lekker rustig aan gedaan. Gaat alleen niet zo goed mentaal met mijn dochter dus nu voelt het als VEEL. En ik weet niet zo goed wat ik moet doen omdat ik er zelf ook niet helemaal 'mentaal ' bij ben. 
09 okt 23 door lid: Wikkie1977
Wat zijn de opties? Kun je dingen wegstrepen die nu nodeloos door je hoofd spelen? 
09 okt 23 door lid: SabineS85
@Sabine, ja dat kan ik en heb ik ook gedaan😃. Mijn dochter haat de school waar ze nu op zit en ze kan waarschijnlijk overstappen naar een entree mbo opleiding. En ik vind het prima. Ik heb het losgelaten. Sommige kinderen hebben een andere route nodig om te worden wie ze willen zijn 
10 okt 23 door lid: Wikkie1977
Zo is het wel ❤️ 
10 okt 23 door lid: SabineS85

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Wikkie1977's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.