wendycarty's Logboek, 02 aug 23

Ik ben voor 5 dagen naar Macedonië geweest. Een prachtig land. Ik heb mij redelijk gedragen. Mijn gewicht is hetzelfde gebleven. Het is een prachtig land en ik heb veel gewandeld, op sommige dagen 6 uurtjes. Eergisteren zijn we naar een gebied geweest met watervallen.

Bekijk Dieet Kalender, 02 augustus 2023:
1208 kcal Vet: 89,20g | Eiwit: 41,24g | Kolhy: 58,92g.   Ontbijt: Ekoplaza Kokosrasp, Siroop, AH Ongebrande Pecannoten, De Zaanse Hoeve Yoghurt Griekse Stijl 10%, Jumbo Yoghurt Griekse Stijl 10%. Lunch: AH Kaasstengel. Diner: Zachte Broodjes, AH Runder Hamburger. meer...

18 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Waar ben je geweest, Wendy? Ik ben een paar jaar geleden met een vriendin naar Ohrid geweest en vond het tegenvallen. De natuur, de cultuur en ook vooral het eten. Heb echt geprobeerd beetje local te eten en me te oriënteren op wat er traditioneel gegeten wordt. Mogelijk was het gewoon niet mijn smaak. 
02 aug 23 door lid: SabineS85
Fijn dat je genoten hebt! En knap dat je stabiel bent gebleven 💪🏻 
02 aug 23 door lid: Antoinette loves food...
Ik ben ook naar Ohrid geweest. Ik vond het meevallen. Helaas kan ik geen foto's posten. Ik vind het een mooi land. Het enige wat ik jammer vond is, dat bijna iedereen rookt ook aan tafel. Ik ben allergisch en ik vind het echt vies.  
03 aug 23 door lid: wendycarty
Het lukte mij omdat het eten niet pittig is, het is vrij neutraal. Ik begrijp je helemaal Sabine.  
03 aug 23 door lid: wendycarty
Ik ben er ook geweest! In Struga. Vond het fantastisch! 
04 aug 23 door lid: RobinGennep
Netjes Wendy! Eerlijk Sabine, wij vonden de omgeving in Ohrid prachtig. De stad zelf maar hebben ook dagtochten gemaakt en dan kom je op verschrikkelijke mooie plaatsen. Nu hadden we eengids die lang in Nederland heeft gewoond en terug is gegaan. Van zijn land houdt en veel weet te vertellen en te vinden. En die stoofpotje maar vooral de kaasgerechten🤤🤤. Ik zou zo weer terug gaan😅 
04 aug 23 door lid: asjege
Gek hè, dat daar zo’n verschil in zit?! We hadden voor de hele duur van de vakantie een auto gehuurd en zijn naar twee nationale parken, een klooster, Skopje en watervallen gereden. De stoofpotjes inderdaad! Normaal gek op maar dit was allemaal met varkensvlees en ronduit flauw. Kaas kan ik me eigenlijk helemaal niet echt herinneren behalve de witte kaas.  
04 aug 23 door lid: SabineS85
Ik heb die ervaring ook. Ik hrb een boottocht gemaakt naar St Naum enz en ik ben ook naar twee kloosters geweest een daarvan Bigorski. Wij gingen ook naar Struga en andere plaatsen en de watervallen waren prachtig ook de tocht ernaar toe. Ik heb in Ohrid veel gelopen naar de Aya Sophia kerk en naar het dorpje Velesovo. Ik heb daar gekeken bij een kerk in aanbouw daar kreeg ik gratis een heerlijke lunch aangeboden. Ik ga er zejer in de toekomst weer heen. Het eten is heel simpel maar ik gebruik teveel kruiden dus het is beter voor mijn lichaam. De mensen zijn heel behulpzaam. Ik was jarig en ik kreeg van de eigenaar van de guesthouse taart. De gids kocht voor mij een stukje taart en ze gingen voor mij zingen bij de lunch.  
04 aug 23 door lid: wendycarty

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


wendycarty's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.