JosephBlade's Logboek, 11 jul 15

22km gisteravond, was al laat voordat ik de deur uit kon. Eigenlijk ook best relaxt, op de kortere afstand kon ik een stuk meer energie uitgeven ipv opsparen voor lange duur, vandaag daadwerkelijk spierpijn :D. vandaag of morgen lange afstand dan maar.
87,7 kg Tot nu toe verloren: 4,3 kg.    Nog te gaan: 7,7 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.

Bekijk Dieet Kalender, 11 juli 2015:
2424 kcal Vet: 102,46g | Eiwit: 87,02g | Kolhy: 286,01g.   Ontbijt: Boter, Bacon, Gemengd Volkoren Brood, Gebakken Ei, AH Mango Gesneden. Lunch: Siroop, Total Griekse Yoghurt, Quaker Volvezel Noten, Bubble Tea, OLA Split. Diner: Koriander, Gebakken Ei, Avocado, Bacon, Boter, Bruine Boterham. Snacks/Andere: Eat Natural Paranoten en Sultanarozijnen. meer...
4339 kcal Activiteit: Fietsen (Matig) - 21 km/h - 3 uren en 25 minuten, Rusten - 12 uren en 35 minuten, Slapen - 8 uren. meer...
Gewichtsafname van 9,1 kg per week

2 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Hoi, wat betreft een tijdelijk plateau: in jouw geval misschien een aanwas van spiermassa(weegt meer)en evengoed vetverlies maar door de toename van spiermassa merk je dat niet op de weegschaal. 
11 jul 15 door lid: MarcellaPvW
Hey, ja dat vermoed ik ook hoor.. weegschaal vind ik ook niet super belangrijk om eerlijk te zijn maar het is zo makkelijk om iets te meten. Moet eens kijken of ik ergens mezelf met vet% kan meten en dat bijhouden. merk wel dat mijn zwemband om mijn middel wat minder is, maar van vorige keer weet ik dat het eeuwen duurt voordat dat echt weg is.  
11 jul 15 door lid: JosephBlade

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


JosephBlade's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.