wendycarty's Logboek, 28 apr 23

Ik moet meer vezelrijke voedsel eten. Dingen zoals kroketten zij. Inderdaad een slappe calorierijke hap die niet vult. Kaasbroodje idem 500 kcal en na 20 minuten heb je weer trek. Ik eet ze niet meer op station. Thuis haal ik ze niet. Op het station heb ik last van verleiding dat blijf ik lastig vinden.

Bekijk Dieet Kalender, 28 april 2023:
1786 kcal Vet: 61,00g | Eiwit: 80,70g | Kolhy: 225,65g.   Ontbijt: Jumbo Granaatappelpitjes, Mango's, AH Blauwe Bessen, AH Magere Franse Kwark, Baba Ganoesj, Hummus, Wasa Volkoren Cracker. Lunch: AH Gekookte Bietjes, Gekookt Ei, AH Gemengde Salade, Bruine Boterham. Diner: AH Ongebrande Pecannoten, AH Blauwe Bessen, Frambozen, AH Magere Franse Kwark, Nasi met Kip. Snacks/Andere: Muffin met Chocolate Chip. meer...
3195 kcal Activiteit: Strijken - 1 uur, Schoonmaken (Opruimen) - 30 minuten, Werken - 6 uren, Rusten - 8 uren en 30 minuten, Slapen - 8 uren. meer...

19 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Vandaag was ik de hele dag in België. Ik heb wel alles genoteerd, ik hrb niet op calorieën groet vandaag. Heel slecht maar ik voel mij nu niet goed lichamelijk. Vreselijk verkouden. Ik heb ook twee dagen te weinig geslapen. Ik was aan het piekeren over allerlei zaken.  
29 apr 23 door lid: wendycarty
Gelet  
29 apr 23 door lid: wendycarty
Vandaag veel gegeten maar wel allemaal verantwoord. Geen patat en hamburgers etc. Ik heb 1,5 avocado op en veel noten. Veel calorierijke dingen maar geen cake enz.  
30 apr 23 door lid: wendycarty
👍 
30 apr 23 door lid: annemiek rembil
Ik ben snot verkouden. Het is groen dat zegt genoeg en ik ben mijn stem kwijt. Hopelijk is het volgende week dinsdag weer goed als ik moet lesgeven.  
01 mei 23 door lid: wendycarty
Beterschap ❤️‍🩹  
01 mei 23 door lid: annemiek rembil
Beterschap! De kleur van snot zegt trouwens niet zoveel. Of het nou wit, groen, geel of doorzichtig is. 
01 mei 23 door lid: Antoinette loves food...
Dankjewel voor de info ik dacht dat groen aangaf hoe erg de infectie is en helder wit dat je beter wordt. Ik heb Vandaag minder dan 1800 kcal gegeten het is eindelijk gelukt. 💃💃 
02 mei 23 door lid: wendycarty
De kleur zegt wel degelijk iets. Groen is vaak een indicatie dat het een bacteriële infectie is. Wit dat het minder erg is. Dankjewel het wordt snel vast beter.  
02 mei 23 door lid: wendycarty
Wendy, dat is een fabeltje. Groen kan zowel bij een virus als een bacterie passen. 
02 mei 23 door lid: Antoinette loves food...
De kleur zegt dus toch iets dankjewel. Mijn lichaam vecht in ieder geval.  
02 mei 23 door lid: wendycarty

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


wendycarty's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.