SabineS85's Logboek, 30 mrt 23

Hoppa, weer onder de 72. 3 dagen op rij iets gepland waar allerlei lekkers bij komt kijken 👀 dus bij deze luid ik het weekend in 🎉 Wat me er aan herinnerd dat ik nog 3 weken verlof heb en dan weer aan het werk ga. Mixed feelings 😆

Bekijk Dieet Kalender, 30 maart 2023:
1688 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

32 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Nog even 3 weken keihard genieten🥰 
30 mrt 23 door lid: keto_danny
Wat gaat de tijd toch snel hè. Prettig weekend 😘 
30 mrt 23 door lid: Nel_69
Het gaat zo snel! Eigenlijk had ik na volgende week al weer ‘gemoeten’ maar heb twee weken extra vrij genomen. Vind mijn werk heel leuk maar vind zo lekker thuis zijn ook heerlijk 😄 
30 mrt 23 door lid: SabineS85
Nog even 3 weekjes genieten (en daarna geniet je ook echt wel hoor)! 
30 mrt 23 door lid: SnelleEll72
Eenmaal aan het werk is het ook wel weer fijn, komt goed 😘 
30 mrt 23 door lid: Antoinette loves food...
Ik kan me voorstellen dat je je kleine mannetje wel gaat missen, maar op je werk zul je het dan ook lekker druk hebben en er niet steeds aan denken. Ook fijn om naast mama zijn ook op een andere manier waardering te krijgen voor je capaciteiten! Geniet nog lekker van je verlof samen met je zoontje 🍀❤️ 
30 mrt 23 door lid: Biene Mays
Geniet extra nu. Hoe regel je de opvang van jouw zoontje? 
30 mrt 23 door lid: Peggy Eleonore
@Antoinette; denk het ook wel. Zie er ook wel naar uit hoor, lekker even mijn eigen ding doen. @Biene; ga hem denk ik wel missen, ja. Nu al paar keer oppas gehad en dan ben ik blij als ik hem weer zie maar tis geen drama of zo 😆 @Peggy; De kleine gaat de donderdag maar mijn ouders, waar zijn 4 neven (6, 3 en 2 van 10 maanden) ook altijd op die dag zijn. Dus dat is leuk! Om de week de dinsdag naar Bart zijn moeder en verder elke woensdag naar de opvang. Werk om de week op woensdag dus mooie dag om kapper, tandarts etc in te plannen als ik vrij heb. Of met een boekje op de bank 😆 Om de week werk ik de vrijdag- en zaterdagnacht maar dan is Bart natuurlijk thuis dus is opvang niet nodig.  
30 mrt 23 door lid: SabineS85
Zo, wat hebben jou ouders het druk!😂 
30 mrt 23 door lid: keto_danny
Zeg dat wel, Danny. Moest er zelf niet aan denken 🤣 
30 mrt 23 door lid: SabineS85
Die worden in één dag, één jaar ouder 🙄 
30 mrt 23 door lid: keto_danny
Sabine, dat is super geregeld dus. By the way (kan niet meer vinden waar het staat, maar ik heb er een foto van genomen... de eiercake...). Deze keukendiva kan niet koken/bakken etc., maar toen de eiercake klaar was was het geen cake... Ben online gaan zoeken: natuurlijk is het GEEN cake, want ik heb er geen amandelmeel of andere variant bijgedaan. De foto van jouw bericht toen daar stond geen meel bij. Klopt het als ik verder jouw ingredienten gevolgd heb, dat ik het goed, of goed fout heb gemaakt de eiercake?? Mogelijk is mijn eiercake wat compacter, als de cake is afgekoeld?  
30 mrt 23 door lid: Peggy Eleonore
❤️ 
30 mrt 23 door lid: Dappere-Dodo
Het recept had ik bij Suzepluus neergezet, komt uit gids 1 en 2 van the new food. Er zit inderdaad geen meel in maar omdat ik psylliumhusk en eiwitpoeder toe had gevoegd werd het bij mij echt een (stevige) cake . Als jij bij bijvoorbeeld Elfje69 kijkt zie je dat het inderdaad geen ‘echte’ cake is en zeker de vorm niet heeft. Je hebt dus niets verkeerd gedaan. Wat vond jij van de smaak?  
30 mrt 23 door lid: SabineS85
Het originele recept, waar het wél goed mee zou moeten gaan; 100g roomkaas, 3 el slagroom, 4 eieren en 2 el roomboter mixen en 60min op 160 bakken. Hier voegen ze suikervrije citroenranja, 60g erythritol en een snuf kaneel aan toe.  
30 mrt 23 door lid: SabineS85
Lekker bezigggg! (Hopelijk hoor jij nu ook de reclame van Milner) 
30 mrt 23 door lid: Warrigeboel
Hoeveel psylliumhusk en hoeveel eiwitpoeder? Nu mijn eiercake (ik had er ook wat vanillearoma ingedaan) was nog niet afgekoeld toen ik het kapje proefde. De smaak was 'als een zeer luchtige' ei-omelette. Goed voor tijdens een eggfast dus. Morgen ga ik echt proeven. 
30 mrt 23 door lid: Peggy Eleonore
Op gevoel 😅 Ik denk zo’n 20g eiwitpoeder en dat was vooral veel te veel. Psyllium zo’n 7.5 gram.  
30 mrt 23 door lid: SabineS85
Sabine Ik ga de eiercake zeker opnieuw maken. 
01 apr 23 door lid: Peggy Eleonore
Fijn dat je hem lekker vond!  
01 apr 23 door lid: SabineS85

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


SabineS85's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.