Laura ¥'s Logboek, 26 mrt 23

Het concept All you can eat/vreet is niet ons ding. Dit bordje was mijn voor,hoofd en nagerecht en binnen een half uur stonden wij weer buiten. Alles smaakte eigenlijk het zelfde en de ambiance in het restaurant was eigenlijk van een hoog camping gehalte.

26 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Hoop lawaai en kinderen die op hun sokken door het restaurant heen gleden🤣 de mensen aten zo los uit de voederbakken en namen daarna nog een flink bord eten mee die onderweg al leeg geplunderd werd. Al met al niet voor herhaling vatbaar. 
26 mrt 23 door lid: Laura ¥
Oh wat jammer zeg! Maar zo te horen heb je ook wel echt het uiterste van het all you can eat concept getroffen? Wij gaan graag naar een restaurant waar het aan tafel wordt gebracht. Kinderen zie je daar nauwelijks en als ze er zijn zitten ze gewoon aan tafel. Zou dat verschil maken? 
26 mrt 23 door lid: SabineS85
Onze voorkeur heeft ook gewoon aan tafel bestellen en heerlijk lang natafelen met een goed glas wijn. Ieder zo zijn /haar ding zullen we maar zeggen.  
26 mrt 23 door lid: Laura ¥
Oe dat klint niet fijn (en smakelijk als ze uit de bakken eten 😖) 
26 mrt 23 door lid: jessmeh40
Waar ben je geweest? 
26 mrt 23 door lid: Biene Mays
Nieuwe Tijd in Duiven. Overigens zeer schoon en hygiënisch, super vriendelijke bediening👌 
26 mrt 23 door lid: Laura ¥
Ziet er wel lekker uit! 
26 mrt 23 door lid: Biene Mays
Als wij sushi eten, dan brengen ze het ook aan tafel (word ook vers gemaakt).  
26 mrt 23 door lid: Antoinette loves food...
Blijkbaar een hele slechte all you can eat. Bij ons is het ook een keertje heel erg tegen gevallen. Volgens mij heette dat Vandaag?! Dat was een echte vreet schuur, en Shabu Shabu is ook zoiets verschrikkelijks. Waar wij eigenlijk maandelijks gaan, is het top, kijk maar op mijn profiel 😂 Maar dat brengen ze ook aan tafel. 
26 mrt 23 door lid: keto_danny
Getsie, ik was nog niet misselijk genoeg. Als je wel lekker wil eten en heerlijk lang tafelen zou ik naar green leafs gaan, super vers altijd en je hebt geen tijd waar je aan vast zit  
26 mrt 23 door lid: sem_99
Ahhh bah wat zonde. Bij ons is het idd ook bediening aan tafel. Daar kan je op een tablet bestellen wat je wil per ronde, komt alleen personeel aan te pas wanneer ze je eten of drinken komen brengen. Heerlijk concept voor iemand die af en toe vreselijk introvert is (vooral met bestellen 😂) 
26 mrt 23 door lid: Warrigeboel

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Laura ¥'s Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.