Theopipo's Logboek, 13 feb 23

Zo gaat die buik niet weg.. zo gaan mn kleren niet beter passen. Kom op ik ga er nu echt voor.. zodat ik weer leuke kleren aan kan en niet steeds hetzelfde aan moet. Zodat mn kleine meid gezondere borstvoeding krijgt. Zodat mn weerstand beter word. Zodat..

35 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Zodat als ik de 100 weer heb bereikt, ik naar de juwelier kan om mn trouwring te vergroten. Zodat ik mn winterjas weer pas. Zodat ik meteen mooi slank ben voor de zomer. Zodat mn suiker niet te hoog gaat zijn als ik binnenkort bloed moet prikken. Kortom genoeg redenen om mn best te gaan doen💪💪 
13 feb 23 door lid: Theopipo
Je kunt het💪🏼 
13 feb 23 door lid: Dorien_B
Succes. Je weet waarvoor je het doet ☺️ 
13 feb 23 door lid: SabineS85
Goede redenen, let's go!💪🏻 
13 feb 23 door lid: keto_danny
Genoeg redenen dus! Nu ook doen. Het is je vaker gelukt. 😘 
13 feb 23 door lid: Dappere-Dodo
Zet 'm op, ook jij kunt dit! 💪 
13 feb 23 door lid: BM35
Beweeg je genoeg? 
13 feb 23 door lid: Biene Mays
Je bent al 7 kilo kwijt sinds de start van deze challenge. Dat is super toch?! 😀💪🏼 
13 feb 23 door lid: suzielove22
Ehmm suzie er ging wel even een bevalling tussendoor, dat helpt vast 🙄😉 
13 feb 23 door lid: MDW80
Go go go, jij kunt dit! 
13 feb 23 door lid: Antoinette loves food...
Haha ja een bevalling helpt zeker🤣 
13 feb 23 door lid: Theopipo
Haha ja een bevalling helpt zeker🤣 
13 feb 23 door lid: Theopipo
Ik ren de hele dag achter mn zoontje van 15 maanden aan die van alles uithaalt dus op zich kom ik wel aan mn beweging plus meerdere wandelingen met de wagen.  
13 feb 23 door lid: Theopipo
Ooh, haha. Vandaar die hartjes 😝😅 Gefeliciteerd met de kleine! Ik was net na mn bevalling ook minder kwijt dan gedacht / gehoopt. Terwijl er een 4 kilo kind uit was. Maar hield ook vocht vast, hormonen enz.. Stress misschien ook? De focus ligt nu vooral op de newborn. Het afvallen komt wel.. (Mijn kleine is nu 4,5 maanden. Nog 5,5 kilo en ik ben weer op mijn before - baby gewicht. ) 
13 feb 23 door lid: suzielove22
Netjes! 
13 feb 23 door lid: Wow34
Ik was 13 kilo aangekomen deze zwangerschap en woog dus precies 100 aan t begin. Eigenlijk had ik aan t begin 96 willen wegen, want er zat nog 4 kilo van mijn vorige zwangerschap aan (ik was na een krap half jaar alweer zwanger nl). Een dag na de bevalling (de kleine was nog geen 6 pond) was ik maar 2 kilo kwijt! Ik hield veel vocht vast vanwege t infuus en morfine. Nu moet ik dus nog 6 kilo, terwijl mn kleine meid nog maar 3 weken is. Dus ik vind het wel vlotter gaan dan de vorige keer. Ik was nu ook ruim 5 kilo minder aangekomen in de zwangerschap omdat ik op mn suikers lette ivm zwangerschapssuiker. Voordeeltje.. 😉 maarja ik merk vooral dat ik niks leuks meer aan kan. De keuze is wel erg klein momenteel in mn kast.  
13 feb 23 door lid: Theopipo
Ja, herkenbaar! Alleen was ik bij al mijn drie zwangerschappen tussen de 25 en 30 kilo aangekomen 🙈🙈 Draag nog mijn positiekleding, al begint dat nu wel wat af te zakken. Ik heb via Vinted een aantal 'tussen' broeken gekocht. Want inderdaad, ik hang er nu ook tussenin.  
14 feb 23 door lid: suzielove22

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Theopipo's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.