smootylaatmaar's Logboek, 31 jan 23

Hallo Allemaal!!!! Ik heb weer eens een off topic vraag. Maar aangezien hier heel veel verschillende mensen aanwezig zijn, vind ik het altijd de ideale plaats voor zoiets 😁😁😁.
Komt ie.
Wat is een handige, betrouwbare, makkelijke app waar ik mijn uitgaande rekeningen in kan bij houden. Ik wil dan al mijn maandelijkse vaste uitgaven kunnen noteren en afvinken. Zonder dat ik elke keer een nieuw overzicht hoef te maken. Kent iemand iets??? Als ik Google of zoek in de appstore kan ik nog niet echt zien of een app is wat ik bedoel.
Alvast bedankt ❤️❤️

Bekijk Dieet Kalender, 31 januari 2023:
2463 kcal Vet: 110,48g | Eiwit: 58,27g | Kolhy: 304,78g.   Ontbijt: Grapefruit. Lunch: Maltesers Maltesers . Diner: AH Aardappelpartjes, AH Zigeuner Gehaktschnitzel, AH Ovengroente Courgette Rode Paprika Gele Peen. Snacks/Andere: Cheetos Chipito, Frisia Marshmallows, Chocomel Chocomel. meer...
231 kcal Activiteit: Samsung Health - 24 uren. meer...

20 Ondersteuners    Ondersteun   

21 tot 40 van 56
Reacties 
Smooty! Ik heb een post gemaakt voor jou, over hoe ik mijn geld (soort van) bij houd/ga houden 😘 
31 jan 23 door lid: Dappere-Dodo
In notities van Apple kun je een checklist maken, aanvinken en uitvinken. Via app to do kun je heel veel checklijsten maken, gebruik het voor de boodschappen maar kan natuurlijk ook voor rekeningen, al telt ie dat niet op. Werk zelf als zzp-er echt met een boekhoud programma en excel voor privé budget beheer, maar dat moet je ook willen. 
31 jan 23 door lid: MDW80
Ik ga kijken zussie 💋💋💋 
31 jan 23 door lid: smootylaatmaar
Ik heb geen Apple.....hoe zou zoiets heten bij Android en waar te vinden 🤔🤔 
31 jan 23 door lid: smootylaatmaar
Ik zie em dappere, maar kan niet reageren. Dat kan ik eigenlijk nooit als ik via iemands eigen account ga en er nog geen reacties zijn🤔🤔 
31 jan 23 door lid: smootylaatmaar
Wat gek..  
31 jan 23 door lid: Dappere-Dodo
Heb ff gereageerd bij je, Inge. Kijken of het nu wel lukt.  
31 jan 23 door lid: SabineS85
ik gebruik de spaarpotjes wat je kan instellen op je bankapp 
31 jan 23 door lid: fatbas87
Ik maak gewoon alles op 🤣😂🤣😂 
31 jan 23 door lid: Gerrika G
Fatbas87, sparen is het probleem niet. Dat gaat maandelijks naar mijn spaarrekening. Ik wil mijn vaste lasten kunnen afvinken, en dan automatisch zien wat er nog overblijft. Veel overzichten/apps lopen van de 1ste vd maand tot de 30ste of 31ste....mijn loonmaand (dus lastenmaand) van de 24ste t/m de 23ste.  
31 jan 23 door lid: smootylaatmaar
Gerrika....ik ook, en soms al voor al mijn lasten zijn betaald. Daarom wil ik een automatisch/ elektronisch systeem waar ik mijn inkomen steeds invul, de lasten afvinken als ze zijn betaald en zie wat er over is. Naast de vaste lasten zijn er ook niet te plannen tussentijdse uitgaven en dan weet ik of dat een probleem gaat zijn of niet.  
31 jan 23 door lid: smootylaatmaar
Ohnee dat dan weer niet. Als het salaris tijd is reken ik alles van te voren door. Dan nog een deel op de spaar en de rest gaat dan op. Ik zit er als een havik boven op en weet precies wat er inkomt en er uit gaat. Iets met neurotische trekjes 🤣😂 
31 jan 23 door lid: Gerrika G
Ik geef t meeste uit aan anderen😳😳😳, helpende hand hier en daar, kleinigheidje voor die en die. Oh shit....rekeningen en lasten zijn er ook nog. 
31 jan 23 door lid: smootylaatmaar
Herkenbaar 🙈 
31 jan 23 door lid: Dappere-Dodo
Wat goed van jullie dat jullie daar zo actief en bewust bezig in zijn! Ik boek gewoon over van de ene naar de andere rekening als ik wat overhoud of juist tekort kom. Ik weet ongeveer wat mijn vrij te besteden budget is maar geef sowieso al weinig geld uit aan mezelf. Meeste ‘vrije’ geld gaat op aan uit eten en aan cadeautjes. 
31 jan 23 door lid: SabineS85
Ik ben ontzettend verslavingsgevoelig, en dan bedoel ik dat ik bv opeens helemaal in de Jan van Haasteren puzzels ben. Koop er dan makkelijk 6 a 7 per maand. Schijt duur, om er vervolgens achter te komen dat het weer een vlaag ( of Fiep zoals mijn therapeut het noemt) is, en verkoop ze dan weer. Maar altijd met verlies...Zo had ik ook 380 cdroms met spelletjes voor op de laptop. Sommigen nog in plastic, sommigen wel 3x dubbel. Kocht ze dan bij bol.com 5 voor de prijs van....of 3+2 gratis. Tot ik weer ontdekte dat het weer een Fiep is, en verkocht ze weer...met verlies. Zo schiet ik van het 1 in het ander. Ik heb al meer controle dan jaren geleden, maar het blijft triggeren. 
31 jan 23 door lid: smootylaatmaar
Jammer dat de Buddy app ook niet is wat je zoekt. Ik heb een rekening waar ik niet van pin en daar komt het inkomen op binnen en worden de vaste lasten van afgeschreven. Dan heb ik nog een rekening voor eten en drinken. Daar pin ik van. En extra dingen moet ik van de verschillende spaarrekeningen plukken. En ik heb een speciale auto rekening daar pin ik alle autokosten van. Ik bankier bij knab. Dan heb je in je pakket voor 1 prijs maximaal 5 bankrekeningen en daarnaast nog spaarrekeningen. Ik vind het heel overzichtelijk zo. Doordat ik niet pin van de rekening waar de vaste lasten vanaf gaan zijn er weinig transacties en kan ik zo zien of alles wel betaald is. Afvinken zoals jij zoekt kun je misschien in je notities of herinneringen doen op je telefoon? 
31 jan 23 door lid: Tintora
Excel 😀 je kunt er dan formules in zetten en het tabblad kopiëren naar de volgende maand. Je hoeft dan alleen je uitgaven te verwijderen elke maand en weer aanvullen. Ik hou zo al een paar jaar onze uitgaven patroon in de gaten :) Ik kan je mijn (lege 😉) bestand wel toesturen als je wilt? 
31 jan 23 door lid: Chantal N.
Ik heb geen excel op mijn telefoon. Dus dat gaat niet werken helaas. Lief dat je jou bestand aanbied❤️ 
31 jan 23 door lid: smootylaatmaar
Tintora, ik heb een gezamenlijke rekening met mijn partner. Daar gaat elke maan een bedrag heen voor wat met wonen te maken heeft. Hypotheek, verzekeringen, gemeentelijke belastingen, gas, water, licht tv/internet. Dat hoef ik niet te vinken. Het bedrag dat ik maandelijks automatisch overboek wil ik overigens wel afvinken in mijn schema 😄. Dan heb ik een spaarrekening waar maandelijks automatisch geld heen gaat. En daar kom ik eigenlijk niet aan. Alleen als ik naar Engeland zou gaan, naar mijn zusje. Dan zou ik daar wat afhalen. Maar liever niet. En als derde mijn lopende rekening, waar al mijn eigen persoonlijke lasten afgaan. En die zou ik nou graag overzichtelijk enzo willen hebben. Ik vind buddy erg druk. 
31 jan 23 door lid: smootylaatmaar

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


smootylaatmaar's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.