sam87nl's Logboek, 30 jan 23

Ik ben nog op zoek naar wat een goede lunch is die makkelijk is. Eigenlijk zou ik geen lactose moeten eten, glutenvrij brood vind ik niet zo fijn en salades is zo veel werk. Zoektocht dus.

Bekijk Dieet Kalender, 30 januari 2023:
1270 kcal Vet: 50,30g | Eiwit: 54,53g | Kolhy: 136,69g.   Lunch: Almhof Halfvolle Yoghurt Perzik. Diner: Gekookt Ei, Freasy Couscous met Oesterzwamshoarma. meer...

14 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik eet vaak 2 kha crackers met brie of oude kaas 
30 jan 23 door lid: Laurierdrop
Klinkt goed. Ik mag geen tarwe dus dan valt het al snel tegen wat nog overblijft… ik zat vandaag te denken om maar smoothies te gaan maken ofzo.  
30 jan 23 door lid: sam87nl
In die crackers zit veel lijnzaad maar ook wel wat tarwe. Er zijn ook glutenvrije. Of proteïne maiswafels, lekker dik beleggen 
30 jan 23 door lid: Laurierdrop
Wraps? 
31 jan 23 door lid: Tantepanda
Wraps is van tarwe, dus vervalt. 
31 jan 23 door lid: Tijmpje
Zonder tarwe en met lactose-intolerantie is een hele zoektocht idd, zo weet ik. Rijstwafels met beleg (mocht het mee naar werk moeten dan apart verpakken). Er is veel lactosevrije zuivel verkrijgbaar tegenwoordig. Een soepje kan je doen of rest avondeten. Mugcake (= havermout). Bananenbrood enz... je kan dingen vooraf bakken met amandelmeel of boekweitmeel bijv ipv tarwe. Eea kan je van te voren klaar maken en/of invriezen of zo. Dan is het niet veel werk per dag. En je kan voor speltproducten kiezen. Let wel op dat het zuivere spelt is en niet vermengd met tarwe (zoals vaak in de supermarkt). En ook dat het ras niet met moderne tarwe gekruisd is. Wij halen zuiver Duits speltmeel bij de molen of in Duitsland en bakken ons eigen brood. 
31 jan 23 door lid: Tijmpje
@Tijmpje, bedankt voor de uitgebreide reactie! Soep is een goeie! En een mugcake klinkt interessant!! Thanks!! 
31 jan 23 door lid: sam87nl
Er bestaan ook glutenvrije wraps. Of kan je die ook niet eten? 
31 jan 23 door lid: Tantepanda

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


sam87nl's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.