Gerrika G's Logboek, 29 sep 22

Fijn naar de tandarts geweest, nu heb ik pijn in m'n waffel.....ik moest nog eten. Geen zin meer in....

Bekijk Dieet Kalender, 29 september 2022:
1060 kcal Vet: 80,55g | Eiwit: 50,35g | Kolhy: 30,30g.   Ontbijt: Mini Salami, Yoghurt Griekse Stijl 10%, Dolce Gusto Café Au Lait, Freeway Cola Zero. Lunch: Zandvliet Gelderse Gekookte Worst, Euro Shopper Boterhamworst, Komkommer (met Schil), Augurken, Gekookt Ei. Diner: Jumbo Pittige Gehaktballetjes. Snacks/Andere: Pepsi Pepsi Max Lemon. meer...

12 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Van een verdoving kan je ook last hebben, ik krijg er altijd flinke hoofdpijn van. Ik zou vragen of ze in de buurt van je zenuw komen en of het nodig is. Ik heb ook gaatjes zonder verdoving laten vullen. Veel tandartsen werken wel graag met verdoving, omdat mensen dan niets/ weinig voelen en rustiger in de stoel zitten. 
29 sep 22 door lid: Nicole71A
Ik zit altijd stil en ontspannen. Mondhygiënist stelt voor mij helemaal niks voor. Daarvoor ga k zeker niet verdoven. Gaatje zit aan de zijkant van een kies. Komt denk ik niet in de buurt van een zenuw. Dan doe ik het eerst zonder verdoving. 
29 sep 22 door lid: keto_danny
Het gaat niet zozeer om de pijn, het gaat om de angst voor de pijn. Daardoor zit je knetter gespannen in zo’n stoel en komt zowat elke sensatie als pijnprikkel door.  
29 sep 22 door lid: SabineS85
Ik zit wel stil maar niet ontspannen maar heel eerlijk dat ben ik zelden... 
29 sep 22 door lid: Gerrika G
Ik krijg hier al buikpijn van 😮‍💨 
29 sep 22 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Gerrika G's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.