SabineS85's Logboek, 08 aug 22

Een bord vol kip en salade. Ik vermoed niet dat ik vanavond nog trek krijg 🤰🏼

39 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ziet er heerlijk uit! 
08 aug 22 door lid: Nicole71A
Ff balansen. Er stond vanmorgen 2.5kg extra op de teller ten opzichte van zaterdag 😂 
08 aug 22 door lid: SabineS85
Oei, had je zoveel gegeten dan? Het kan ook af en toe wel ineens tijdens een zwangerschap. Ik had dat ook kan ik mij vaag herinneren 😃 
08 aug 22 door lid: Nicole71A
Lekker! 
08 aug 22 door lid: keto_danny
Ik heb zaterdag en zondag echt nergens naar gekeken. Gisteren ontbijt, lunch en diner met ontzettend veel koolhydraten (+doos bonbons over hele dag) dus dat (vocht) blijft altijd als een malle aan me hangen. Morgen is er zo weer een kilo af en vrijdag ben ik het al weer kwijt, vermoed ik. Eerder ging ik dan laag in kcal zitten door de week maar nu zorg ik gewoon dat ik rond de 100g khd zit en balanst het ook wel weer.  
08 aug 22 door lid: SabineS85
Heerlijk, bij mij werkt het helaas niet zo  
08 aug 22 door lid: keto_danny
Ik mag gerust een paar ons groeien, Danny. Dat geeft gevoelsmatig al heel wat meer ruimte 🙃 Doordeweeks eet ik gewoon gezond en doe ik aan volume-eten. Laag in kcal, hoog in volume.  
08 aug 22 door lid: SabineS85
Klinkt als weloverwogen 😄 Lekker hoor die doos bonbons. Ik heb me ingehouden met de chocolaatjes, ze waren wel lekker maar ook weer niet de extra calorieën waard.  
08 aug 22 door lid: Nicole71A
Dat volume-eten vind ik trouwens een goed idee. Misschien moet ik daar ook eens naar kijken. 
08 aug 22 door lid: Nicole71A
Ja jij mag wel aankomen. Maar bij mij groeit er geen kindje in mijn buik. Maar ik heb wel een food baby, en die mag wel weg. 
08 aug 22 door lid: keto_danny
Wat heerlijk zeg, die salades 😁 
08 aug 22 door lid: Dappere-Dodo
Ik vind het prettig, Nicole. Als ik het niet doe dan snaai ik nog heel veel zoetigheid in de avond. Nu heb ik daar minder tot geen last van. Ik eet vaak 400 gram pompoen uit de airfryer en dan nog 1 of 2 groentes er bij. Flink stuk vlees er bij wat niet te hoog in kcal zit en je zit al snel goed.  
08 aug 22 door lid: SabineS85
Heel lekker, Inge! Danny, komt wel weer goed. Nu volhouden deze week en dan zijn al die cravings al snel weer verleden tijd. Dat weet je zelf ook. Maar die eerste week door komen is gewoon verrekte lastig 😞 
08 aug 22 door lid: SabineS85
Salades zijn van de Plus. 3 bakkies voor 5.- 😂 
08 aug 22 door lid: SabineS85
Allesbehalve 😂 Keto is onder de 25g khd per dag. Ik eet nu doordeweeks khd arm omdat ik zwanger ben, dan mag je niet keto eten. Daarvoor at ik wel keto en daar ben ik 30kg mee afgevallen.  
08 aug 22 door lid: SabineS85
Ik eet heel vaak en doe dat minder als ik goede maaltijden eet. Ik kom alleen dan vaak nog wel op veel calorieën uit. Op zich ben ik prima tevreden met het tempo waarmee ik nu gewicht verlies, maar het zou zomaar kunnen dat ik daarom als ik eenmaal op een lager gewicht uitkom wat in de ‘problemen’ raak. Ik zou dan minder calorieën moeten gaan eten en dat lukt mij dan minder goed. Ook zou ik graag minder vaak op de dag iets willen eten, dus daar helpt dat ook mee. Dank voor de tip weer 🤗☺️ 
08 aug 22 door lid: Nicole71A
Bij mij was het probleem juist dat ik ook gek ben op koolhydraten. Maar ik had daardoor elke dag opnieuw weer giga craving naar nog meer suiker. Keto begon voor mij als 1 van de zovele diëten die vast weer zou mislukken. Maar toen ik na 3 dagen al geen buikpijn meer had (altijd buikpijn door een chronische darmziekte) en ik even later geen cravings/eetbuien meer had toen ben ik doorgegaan met die 30kg en vele gezondheidsvoordelen als gevolg. Na mijn zwangerschap ga ik ook gelijk weer keto eten. Dan niet om af te vallen maar omdat het zo goed bij me past en ik er zoveel voordelen van heb.  
08 aug 22 door lid: SabineS85
Ziet er heerlijk uit zeg 
09 aug 22 door lid: Don-Gerrie

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


SabineS85's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.