Tijmpje's Logboek, 15 jul 22

Vrijdag / weegdag: 67,8, toename van 9 ons.
Netjes invoeren, ook al is deze ontwikkeling niet de bedoeling.

Emotioneel een moeilijke week afgelopen week. Eerst toch al in mineurstemming, toen therapie....en sindsdien in nóg meer mineurstemming. Dus ik sta sinds dinsdag al qua motivatie in standje "Wat maakt het ook allemaal uit?" Afgelopen dagen hier ook niks meer ingevoerd. En dat zie ik dus terug in m'n gewicht.

Dit weekend komen de kleinkinderen logeren. We gaan naar de dierentuin zaterdag en er moet van alles lekkers mee, afsluiten wss in een pannenkoekenhuis.
Zondag komen álle kinderen hier voor een inhaal-Vaderdagfeestje. Dat word ook 2 tafels vol met lekkers voor bij de borrel, inclusief Kippiepan. Officiele avondmaaltijd ga ik overslaan.

Kijken of ik dan maandag weer motivatie heb gevonden om serieus van start te gaan. Er moet natuurlijk helemaal niks, maar het 'moet' wel!

25 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
in ieder geval, veel plezier dit weekend👍🏻 
15 jul 22 door lid: claudet57
💕 
15 jul 22 door lid: Elfje69
Ik hoop dat het een beetje gelukt is het weekend. En dat je weer een beetje uit mineur gekomen bent. Morgen vol goede moed er weer tegenaan.  
17 jul 22 door lid: TheAnoukster
Zeker gelukt het weekend. Met de kleinkinderen was gewoon leuk en gezellig. Verder gisteren drukte met een inhaal-Vaderdag, manlief een leuke dag gehad. Erg druk alles bij elkaar. Uit mineur nog zeker niet. In tegendeel, gisteren ook weer een voorval met schoondochter en dat werkt als bevestiging op mijn gevoel, houd me dan ook wel weer erg bezig. 
18 jul 22 door lid: Tijmpje
In ieder geval vandaag er weer tegenaan idd, ook weer netjes alles aan het invoeren. 
18 jul 22 door lid: Tijmpje
Goed bezig. Goed voor jezelf zorgen is heel belangrijk als je je down voelt. Want ongezond eten kan ook voor die gevoels zorgen of versterken. Sterkte  
18 jul 22 door lid: TheAnoukster

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Tijmpje's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.