Suzepluus's Logboek, 27 feb 22

Raar lijf!
Gisteravond al op de bank liggen knorren tot lief me wakker maakte om te zeggen dat ik beter naar bed kon gaan.
De nacht ervoor slecht geslapen. Kwam helemaal kapot uit het werk gister en heb uren op een stoel gehangen om mijn draai te kunnen vinden. Zo een pijn.
Gelukkig had ik nog 2 gekookte eitjes liggen, die op 4 rijstwafels.
Voor avondeten heb ik een flinke knaap van een kippenpoot tot bouillon getrokken, paar zakken soepgroenten erin. Nu had ik al een paar weken het onzalige plan opgevat om naar een YT filmpje Turkse broodjes te maken. Binnen 10 minuten klaar... Ja... Eh... éch nie!
Maar ja, ik was er nu eenmaal aan begonnen. Uiteindelijk zijn het meer Flat Breads geworden. Ik kón niet meer. Maar OMG... wat waren ze lekker.
Vannacht wel goed geslapen. Maar een giga koppijn toen ik opstond. Molletjes hielpen niet. Na een bak skyr met peer en granola naar het werk gefietst. Een koude wind! Mijn voorhoofd deed er (nog) meer pijn van.
Ik hoop dat ik mijn werk goed heb gedaan, want ik was erg ongeconcentreerd en warrig. Hoop niet dat er ook nog migraine aankomt. Ik zag vrijdag ook al 'spinnetjes'.
Tussendoor nog een zwaardere pil, vloeibaar, ingenomen. Die hielp gelukkig wel na een uur.
Terug gefiets. Wat een heerlijk weer ineens.
Lief had koffie. Daarna kreeg ik een tosti kaas.
Tegen 15 uur genoeg energie om me buiten te gaan begeven. Twan eruit gelaten. Heerlijk in de zon wat snoeiwerk gedaan. Lief heeft alles klein gemaakt en in de kliko gedaan. De storm bleek nog meer te hebben aangericht. Van de achter schutting is er een paal om geknakt. Ik had al wel gezien dat het groen er wel erg raar bij hing, maar niet het verband met de storm gelegd. Terwijl ik vorige week nog ergens na de stormen mijn windklingels uit de klit tussen de takken vandaan heb gevist. Geprobeerd hem met banden rechtop te krijgen, tijdelijk, maar dat lukte niet. De man die de boom voor heeft gesnoeid komt volgende week kijken. Twan naar binnen, de zware jongens eruit. Tegen vijven stoppen. Toen nog de beestjes verzorgd. En toen was het gedaan, de batterij leeg.
Maar geen pijn, wonderlijk maar waar!!
Nog een test gedaan, dat was gevraagd door de osteopaat. Weer negatief.
Gelukkig nog soep en flat bread over, dus makkelijk maaltje. De andere 2 kippenpoten wel in de oven gedaan, voor morgen dan. Dan ben ik waarschijnlijk toch niks waard.
Vanavond op de bank gelegen. Een aflevering Flikken Maastricht en Boer zoekt vrouw.
Nu nog even snel onder de douche.
Morgen vroeg op. Om half 9 bij de osteopaat.
Dus gelijk daarna door naar bed.

Bekijk Dieet Kalender, 27 februari 2022:
1163 kcal Vet: 56,00g | Eiwit: 91,75g | Kolhy: 77,17g.   Ontbijt: Peren, Lidl Skyr Naturel, Jordans Crunchy Muesli, Water, Thee. Lunch: Lidl Gegrilde Achterham, Volkoren Brood, Vita D'or Halvarine, Jumbo Jong Belegen Kaas 48+, Thee. Diner: Ijsbergsla, AH Puur & Eerlijk Kippenpoot. Snacks/Andere: Thee, Koffie met Melk. meer...

23 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Mooi verhaal. Wat ben jij een doorzetter. Maar vroeg mij af: Is het niet een beetje tu? ♥️ 
28 feb 22 door lid: weeg me niet
Vraag me dat al héél lang af 🤷🏽‍♀️ 
28 feb 22 door lid: annemiek rembil
Ja hoor, absoluut. High over the top.  
28 feb 22 door lid: Suzepluus

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Suzepluus's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.