[McFatty]'s Logboek, 09 dec 21

Inmiddels hebben we de meiden al 5 dagen geleden geadopteerd uit het asiel, ze zitten tijdelijk in mijn kamer en mogen er maandag uit ! In de comments wat info over Oakley (zwart wit) en Spooki (zwart)

Bekijk Dieet Kalender, 09 december 2021:
168 kcal Activiteit: Samsung Health - 24 uren. meer...

25 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
De dag na het inslapen van Noa zijn wij meteen gaan kijken voor één nieuw katje, voor onze sociale 2-jarige kater Puk. Eén werd twee, maar we zijn ook dubbel verliefd ! 🥰 Oakley en Spooki zijn samen met hun broertje Zippy (ook al geadopteerd) gevonden op straat, toen waren ze ca 6maanden oud. Ze zijn geboren als zwerfkat en hebben dus hun hele jonge leven al van hun mama geleerd dan mensen niet te vertrouwen zijn. Inmiddels zijn ze ca 7maanden, in de eerste maand na het vangen werden ze terug gebracht bij de dierenambulance omdat de opvang (volgensmij was het de opvang) alle 3 de kittens niet geschikt vonden om te socializen. Toen we kwamen kijken in het asiel werd dat duidelijk vermeld, ook dat ze niet altijd lief zijn naar de vrijwilligers en dat ze veel tijd nodig hadden om te wennen. Na 5 minuutjes kijken en erbij zitten kon ik Oakley aaien, en mijn zusje Spooki. Verbaasd dat de vrijwilliger was ! Ze werd er helemaal emotioneel van. Ook mijn vader was meteen verkocht, zie dan maar 1 kitten mee te nemen ipv 2 🤭 Eenmaal thuis zijn ze de eerste dag niet onder mijn bed vandaag gekomen. De tweede dag kon ik Oakley zachtjes een aaitje geven na 45min op de grond zitten lokken met een speeltje. De derde dag durfde Oakley onder het bed vandaan te komen en me aan te staren. De vierde dag at Oakley voor het eerst een snoepje uit mijn hand en kwam ze in mijn hand liggen op de grond voor kriebels. Ook Spooki gaf een kopje en wilde een aai ! En dan nu dag vijf. Beide meiden komen nu onder het bed vandaan in mijn bijzijn, schieten er wel terug onder wanneer ik op sta. Beide durven wel een snoepje uit mijn hand te pakken, en zoals ze ziet staren ze me nu samen aan 😂 Helaas blijven ze zich nog wel verstoppen wanneer mijn vader, zusje, of ex-vriend in de kamer zijn. Ben blij dat ze mij beginnen te vertrouwen 😊 Hopelijk kunnen ze het goed gaan vinden met onze boef Puk 
09 dec 21 door lid: [McFatty]
Wat super dat jullie deze "kansarme" katten hebben opgenomen! Ik ben ervan overtuigd dat het helemaal goed gaat komen als ze zoveel aandacht, geduld en liefde krijgen. Respect! 
09 dec 21 door lid: McCloud1978
Wat fijn dat jullie deze 2 meiden een kans geven 🥰 
09 dec 21 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Wat lief van jullie 💞 
09 dec 21 door lid: annemiek rembil
Wauw! Goed bezig. 
10 dec 21 door lid: TheFutureIsNow
wauw super lief en goed van jullie 🥰🐱🐱 
10 dec 21 door lid: Denise 2.0
😍😍 
10 dec 21 door lid: ingridt
Wat een beauty's! 😻 Hopelijk zijn ze snel gesocialiseerd en aan jullie gewend. 
10 dec 21 door lid: Suzepluus
Wat een mooie beestjes zeg ! 
10 dec 21 door lid: Peggy Eleonore
😍 
10 dec 21 door lid: Nel_69
Wat lief om hun een kans te geven. Veel geluk samen xxx 
10 dec 21 door lid: TommeyLou 68

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


[McFatty]'s Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.