MadCat61's Logboek, 21 sep 21

Vanochtend vergeten te wegen. Ik had mijn kleren al aan voordat ik eraan dacht. Na het klaarmaken van onze rugtassen met proviand voor de hele dag, vertrekken we kwart voor acht richting station. Half 10 waren we op plaats van bestemming en begonnen we de erg lange etappe van het Pelgrimspad! De eerste 20km gingen vlot gemiddeld 5 km/uur. Prachtig weer, mooie natuur, goede paden, weinig fietsers en andere wandelaars.

De laatste 8.5 km gingen lastiger. Het pad ging door mooie bossen maar wel op paden die op en neer gingen in hoogte en ongelijk en zanderig waren. Natuurlijk ging de vermoeidheid ook een rol spelen. Het tempo werd lager maar we gingen wel door. Na 7 km zagen we een restaurantje en we kwamen hier een beetje bij voordat we de laatste.1,5 km naar het station liepen.

Ik ben moe maar voldaan. En een beetje trots op mijn lijf en leden, speciaal mijn benen! Toch maar weer de hele dag (niet alleen de etappe) 32.8 km (= 20.41 miles) gelopen! Ik heb natuurlijk mijn voeten na het douchen lekker gepamperd!

Morgen een rustdag voor de voeten. Ik ga wel even fietsen. Een fijne avond allemaal!

Bekijk Dieet Kalender, 21 september 2021:
2000 kcal Vet: 20,00g | Eiwit: 20,00g | Kolhy: 20,00g.   Snacks/Andere: Schatting van de Calorie. meer...
3167 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

11 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Respect! Ik heb een paar jaar geleden geoefend voor de Nijmeegse vierdaagse. Bij de 20km kreeg ik elke keer blaren en heb verschillende schoenen uitgeprobeerd. Ik ben toen uitgeloot en misschien was dat maar beter. Heb wel op de laatste dag, de laatste 10km met 3 vriendinnen mee gelopen 😊 
21 sep 21 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Knap hoor! 👍 Ik doe je niet na. 😜 
21 sep 21 door lid: # Camila #

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


MadCat61's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.