njomnjom's Logboek, 17 jul 14

Het bijhouden van een Fatsecret logboek/app zou verplicht moeten zijn voor iedereen met overgewicht vind ik. Vroeger had ik geen flauw idee wat ik eigenlijk allemaal naar binnen werkte. Nu ik mijn eten beter bekijk, weeg en afweeg wat ik zal kiezen om te eten merk ik dat ik vroeger toch wel echt slecht en ongezond at.
En gezond eten is zo lekker vind ik. Ik kan eigenlijk alles eten wat ik wil en voel me heel goed bij mijn dieet, wat eigenlijk geen dieet is aangezien ik dus nooit honger heb. Heel soms heb ik wel trek ik 'slecht', dan snak ik naar een boterham met pindakaas ofzo, maar als ik dan zie in fatsecret wat ik ook kan eten in plaats van die pindakaas, dan heb ik ineens een stuk minder zin in zoiets.
En dan nog, als ik het wel zou eten, dan is dat ook geen probleem, dan moet ik gewoon wat minder eten van iets anders. Toch kom ik bij lange na niet bij mijn ADH, dus honger lijden hoeft echt niet als je wilt afvallen.
Als ik nu iets doe, doe ik het op de fiets. Als ik mijn dochter heb weggebracht naar school dan ga ik via zoveel mogelijk omwegen naar huis, zelfs al is het niet zo mooi weer. Zo fiets ik elke ochtend minimaal 5 kilometer. Om de dag loop ik 's avonds hard. 3 Maanden geleden kon ik nog geen minuur rennen, nu ren ik al 11 minuten achter elkaar. Had ik nooit verwacht. In 40 minuten loop ik bijna 6 kilometer en dat is iets wat ik nooit had verwacht nog eens te kunnen. Over een paar weken kan ik 5 kilometer aan een stuk rennen als het goed is, en dan wil ik verder met de 10 kilometer. Kan het iedereen aanraden.
3 Maanden geleden rookte ik flink, bewoog alleen mijn vinger op de muis van mijn pc en at alles wat ik maar tegenkwam.
Ik ben echt een ander mens geworden!

Bekijk Dieet Kalender, 17 juli 2014:
1203 kcal Vet: 34,83g | Eiwit: 58,77g | Kolhy: 156,95g.   Ontbijt: Optimel Magere Kwark Mango Passievrucht, Kellogg's All-Bran Flakes. Lunch: Optimel Magere Kwark Aardbei, Optimel Magere Kwark Mango Passievrucht, Kellogg's All-Bran Flakes, Slankie Xtra Slimm 10+, Hollandia Matze Crackers, Ah Wortel Bleekselderij Radija, AH Ei. Diner: Albert Heijn Worteltjes, Komkommer en Rettich, Ah Wortel Bleekselderij Radija, Rivella Rivella, Ah Wortel Bleekselderij Radija. Snacks/Andere: Klene Muntdrop Suikervrij, Doritos Nacho Cheese, Chilisaus, Look O Look Zure Matten. meer...
2752 kcal Activiteit: Zitten - 7 uren, Hardlopen (Joggen) - 8 km/h - 30 minuten, Bureauwerk - 4 uren, Huishoudelijk Werk - 2 uren en 15 minuten, Fietsen (Ontspannen) - <16 km/h - 45 minuten, Slapen - 7 uren, Rusten - 1 uur en 30 minuten, Aankleden ed - 1 uur. meer...

2 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Hoi Njomnjom, ik ben zelf ook best wel blij met de fatsecret website en app, maar om het nu verplicht te stellen???? Meen je dat echt of is het bij wijze van spreken? 
17 jul 14 door lid: Hawkey4077
:) Bij wijze van spreken idd! 
17 jul 14 door lid: njomnjom
Heerlijk he, je zo anders voelen!  
17 jul 14 door lid: Rode Vamp
Ja echt! 
18 jul 14 door lid: njomnjom

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


njomnjom's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.