MadCat61's Logboek, 08 sep 21

Gisteren en vandaag hebben mijn man en ik weer etappes van het Pelgrimspad gedaan! In totaal hebben we ruim 43 km gelopen. Gisteren genoten we van een diner en overnachting in Boutique Hotel de Beerze in Middelbeers dat precies op de route ligt. Wat een leuke ontdekking. Het gloednieuwe hotel met restaurant ziet er prachtig uit en heeft een rijke historie. Het is namelijk het voormalig stadhuis! Onder een glazen plaat onder de vloer staat een Dafje waarmee de eerste vrouwelijke burgemeester van Nederland mee rond reed! En ook hangen oude zwart-wit foto's van het Dafje en de burgemeester aan de muur.

Weer heb ik mijn eten niet gelogd deze twee dagen. Maar ik heb wel gezond gegeten. Maar wel veel meer dan normaal! Ook een lekker caramel ijs met slagroom toetje! Maar door het wandelen heb ik ook heel veel verbrand: 2650 kcal gisteren en minimaal 2800 kcal vandaag. Morgenvroeg zal de weegschaal het bewijs leveren of het genoeg was :) Een fijne avond allemaal.

Bekijk Dieet Kalender, 08 september 2021:
3094 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

7 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Prachtig verhaal zeg! En wat een mooie afstand, respect! Ik vind 12 tot 15 op een dag al aardig wat! Dat doe ik nu regelmatig.. Hoop dat ik ook ooit kan zeggen dat het er 43 zijn! 
09 sep 21 door lid: Dappere-Dodo

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


MadCat61's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.