MadCat61's Logboek, 30 jul 21

Een luie, relaxte dag vandaag. Moet ook een keer kunnen :) In de ochtend zijn we naar zoon en schoondochter gereden om elkaar weer te kunnen knuffelen na ruim 4 maanden. Gezellig bijgekletst bij een late lunch/vroeg diner met mijn eerste glas wijn deze week!

De luchtkwaliteit was zeer slecht. De wind uit het noorden bracht veel rook van de bosbranden in de USA en Canada naar dit gebied. Binnen bljven is wel noodzakelijk. buiten sporten of wandelen is dan toch niet echt prettig. Ik hoop dat het nog wegtrekt voordat we naar Nederland gaan, want we zitten in een mooie omgeving met meertjes en veel vogels. En dan is het wel leuk om foto's te maken zonder die dikke deken met rook.

Gewicht blijft constant zoals verwacht. As ik maar een calorie deficiency heb, zelfs op een dag dat ik niet veel beweeg en ook lekker gezellig uit eten ga! Dan volgt het gewicht op een gegeven moment ook wel! Ik merk al wel dat mijn broek weer wat lekkerder zit, dus dat is een goed teken. Een NSV (Non Scale Victory) is ook een fijn resultaat!

Een fijne dag morgen!

Bekijk Dieet Kalender, 30 juli 2021:
1338 kcal Vet: 43,30g | Eiwit: 49,79g | Kolhy: 137,43g.   Ontbijt: Great Lakes Collageen, AH Amandelmelk Ongezoet, Rozijnen, AH Basic Oatmeal, Chiquita Banaan. Lunch: Activia Aardbei, AH Yoghurt Griekse Stijl 5% Vet. Diner: Appeltaart, Chardonnay, Dr. Oetker Pizza met Bloemkoolbodem. Snacks/Andere: Cola (met Cafeïne, met Aspartaam). meer...
1778 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

14 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Wat jammer dat je niet naar buiten kon gisteren. Hopelijk is het vandaag beter en kon je weer lekker op pad 😃 
30 jul 21 door lid: ingridt

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


MadCat61's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.